andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 To Matula na krociutko przyjechala. Na wesele wez jakis suchy prowiant zeby nie glodowac! Ja mam wolne od Wigilii do Nowego Roku. Jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 18 minut temu, andyopole napisał: To Matula na krociutko przyjechala. Na wesele wez jakis suchy prowiant zeby nie glodowac! Ja mam wolne od Wigilii do Nowego Roku. Jakies propozycje? Na listopad caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 3 minuty temu, ilon napisał: Na listopad caly Wlasciwie to tak, przyleciala jakos zaraz po mnie zeby ciaglosc dostaw paprykarza zapewnic. Ale ten czas zapierniczaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 32 minuty temu, andyopole napisał: To Matula na krociutko przyjechala. Na wesele wez jakis suchy prowiant zeby nie glodowac! Ja mam wolne od Wigilii do Nowego Roku. Jakies propozycje? Netflix and relax. Ja sie juz nie moge doczekac tej przerwy swiatecznej. Pierwsza wigilia z rodzina od.. 4 lat. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: W Meksyku bylem na Sylwestra. Jednak spedzilem go resorcie Ja tylko raz bylam w resorcie... pojechalismy bo bylo tanio. Najgorsze wakacje mojego zycia! Wszyscy sie rozchorowalismy, w resorcie sami amerkanie i kanadyjczycy, grubi jak wieloryby, i bez najmniejszej ochoty zwiedzienia chocby miasta przy ktorym znajdowal sie resort. Moglibyc w Miami Beach lub na wyspach kanaryskich - wszystko jedno. Jezdzimy do Meksyku przynajmniej raz na rok, ale to byl pierwszy i ostatni resort. Never again. Teraz jezdzimy do malych hotelikow gdzie spotykamy bardzo ciekawych ludzi z calego swiata... i szczuplejszych norte americanos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 9 minut temu, Roelka napisał: Netflix and relax. Ja sie juz nie moge doczekac tej przerwy swiatecznej. Pierwsza wigilia z rodzina od.. 4 lat. <3 Spedzilem w Polsce Wigilie 2015. Po osmiu latach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 10 minut temu, katlia napisał: Ja tylko raz bylam w resorcie... pojechalismy bo bylo tanio. Najgorsze wakacje mojego zycia! Wszyscy sie rozchorowalismy, w resorcie sami amerkanie i kanadyjczycy, grubi jak wieloryby, i bez najmniejszej ochoty zwiedzienia chocby miasta przy ktorym znajdowal sie resort. Moglibyc w Miami Beach lub na wyspach kanaryskich - wszystko jedno. Jezdzimy do Meksyku przynajmniej raz na rok, ale to byl pierwszy i ostatni resort. Never again. Teraz jezdzimy do malych hotelikow gdzie spotykamy bardzo ciekawych ludzi z calego swiata... i szczuplejszych norte americanos My z dziesieciu dni pobytu moze ze trzy dni leniuchowalismy, tez sie nalezy. Reszte czasu spedzilismy na wyjazdach. U nas wiekszosc stanowili przybysze z UK. Milo bylo pogadac z nimi po angielsku. Amerykanie ich omijali bo trudno bylo im sie dogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Wlasciwie to tak, przyleciala jakos zaraz po mnie zeby ciaglosc dostaw paprykarza zapewnic. A ja jeszcze w miedzyczasie do polskiego sklepu podskoczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 3 minuty temu, ilon napisał: A ja jeszcze w miedzyczasie do polskiego sklepu podskoczylam Zarloku....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: My z dziesieciu dni pobytu moze ze trzy dni leniuchowalismy, tez sie nalezy. Reszte czasu spedzilismy na wyjazdach. U nas wiekszosc stanowili przybysze z UK. Milo bylo pogadac z nimi po angielsku. Amerykanie ich omijali bo trudno bylo im sie dogadac. Chyba byles w resorcie lepszego sortu. Ale zgadzam sie, troche leniuchowania na plazy czy przy basenie jak najbardziej sie nalezy. Duh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi