jodi Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 1 hour ago, ilon said: Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze wszystkiego naj naj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 @ilon życzę, żeby kolejne lata przynosiły tylko same pozytywne przeżycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze Gratulacje i powodzenia na nastepne lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze Ja również tego tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Co tu sie tak cicho zrobilo? Ja wciaz sie nudze w pracy, jeszcze 1.5 godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoneria Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W pracy się pracuje, a nie nudzi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 1 minutę temu, myszoneria napisał: W pracy się pracuje, a nie nudzi ;P Ja sie juz napracowalem, pora sie ponudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoneria Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To internety sobie poczytaj Ponoć inteligentni ludzie się nie nudzą (no chyba, że mają na to ochotę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 A pierdziu, co sie bede nudzil w robocie, niby fajerant za 45 minut. Uciekam do domu, tam praca jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 17 godzin temu, myszoneria napisał: To internety sobie poczytaj Ponoć inteligentni ludzie się nie nudzą (no chyba, że mają na to ochotę). Najnowszy "trynd" jest taki ze "internety" sie drukuje a potem czyta. Pan prezes, naczelnik panstwa powinien byc wzorem dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi