Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
23 minuty temu, Patipitts napisał:

A u nas upały :) ja w koncu wczoraj sie wzielam za wystawianie auta na sprzedaż, mam nadzieje ze szybko pójdzie. 

Upały.. dla tego właśnie nie tęsknię za USA. :P u nas komfortowe  -1c. 

Napisano
Teraz, andyopole napisał:

Zalozcie sobie jakies Bractwo Eskimoskie tylko nie chuchajcie za mocno bo mi sie monitor pokryje szronem.:P

edit: Moja LP przywiozla sobie przed laty szykowny kozuch z Polski. Poki mieszkala na Battery Park w NYC to mogla go uzywac. Po przeprowadzce do Oregonu nie zalozyla ani razu.

Napisano

Denver, na wysokosci poltora kilometra wiec wlasciwie bliko wysokosci wiekszych gor w Polsce... mielismy pare zimniejszych dni ale nadal przerazajaco cieplo... jeszcze mozna shorty nosic... Kilka dni temu 81 stopni (27 C)  Jestem zdumiona jak barzo klimat sie tu zmienil w przeciagu 30 lat... 

Napisano
20 minut temu, katlia napisał:

Denver, na wysokosci poltora kilometra wiec wlasciwie bliko wysokosci wiekszych gor w Polsce... mielismy pare zimniejszych dni ale nadal przerazajaco cieplo... jeszcze mozna shorty nosic... Kilka dni temu 81 stopni (27 C)  Jestem zdumiona jak barzo klimat sie tu zmienil w przeciagu 30 lat... 

One Mile City. Bylem tam kilka lat temu, na weselu.