Joanna30 Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Nie do końca Już mi się tam bałagan zrobił, a że to przedsięwzięcie na kilka godzin, to weekend mi do tego potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 A u nas upały ja w koncu wczoraj sie wzielam za wystawianie auta na sprzedaż, mam nadzieje ze szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 4 godziny temu, Joanna30 napisał: Nie do końca Już mi się tam bałagan zrobił, a że to przedsięwzięcie na kilka godzin, to weekend mi do tego potrzebny Ile sztuk liczy kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 23 minuty temu, Patipitts napisał: A u nas upały ja w koncu wczoraj sie wzielam za wystawianie auta na sprzedaż, mam nadzieje ze szybko pójdzie. Upały.. dla tego właśnie nie tęsknię za USA. u nas komfortowe -1c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 My z Roelka jestesmy bardzo dobrze zgrani jezeli chodzi o temperatury, widze Tez bardzo mi sie obecna pogoda podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Zalozcie sobie jakies Bractwo Eskimoskie tylko nie chuchajcie za mocno bo mi sie monitor pokryje szronem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Teraz, andyopole napisał: Zalozcie sobie jakies Bractwo Eskimoskie tylko nie chuchajcie za mocno bo mi sie monitor pokryje szronem. edit: Moja LP przywiozla sobie przed laty szykowny kozuch z Polski. Poki mieszkala na Battery Park w NYC to mogla go uzywac. Po przeprowadzce do Oregonu nie zalozyla ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Denver, na wysokosci poltora kilometra wiec wlasciwie bliko wysokosci wiekszych gor w Polsce... mielismy pare zimniejszych dni ale nadal przerazajaco cieplo... jeszcze mozna shorty nosic... Kilka dni temu 81 stopni (27 C) Jestem zdumiona jak barzo klimat sie tu zmienil w przeciagu 30 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 2 godziny temu, andyopole napisał: Ile sztuk liczy kolekcja? Tych eksponowanych na półce jest coś koło 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 20 minut temu, katlia napisał: Denver, na wysokosci poltora kilometra wiec wlasciwie bliko wysokosci wiekszych gor w Polsce... mielismy pare zimniejszych dni ale nadal przerazajaco cieplo... jeszcze mozna shorty nosic... Kilka dni temu 81 stopni (27 C) Jestem zdumiona jak barzo klimat sie tu zmienil w przeciagu 30 lat... One Mile City. Bylem tam kilka lat temu, na weselu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi