cee Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 No to Merry Christmas dla wszystkich. 1 Cytuj
Jackie Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
Czołg Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 To jeszcze ja Zdrowych przede wszystkim, spokojnych i wesołych Świąt! P.S. I dużo prezentów 1 Cytuj
Patipitts Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Jak tam przygotowania do świat? ja wlasnie pieke szarlotkę, ta na święto dziękczynienia zrobiła robotę, dostałam zamowienie na następna wlasnie siedzi w piekarniku. Jest mi jednak bardzo smutno ze nie ma ze mna rodziny, juz drugie swieta po "amerykańsku", brakuje mi klimatu polskich świat na dodatek nie dotarła paczka od mamy z polskimi słodyczami i suszonymi grzybkami 1 Cytuj
Gość Napisano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Wszystkiego naj. U mnie też przygotowania pełna para. Pierwsze święta w domu rodzinnym od 3 lat. Cytuj
quarterback87 Napisano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Wszystkim czytelnikom, użytkownikom i adminom. Spokojnych, wesołych, rodzinnych Świąt Bożegonarodzenia, sukcesów w życiu rodzinnym oraz zawodowym, dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy 1 Cytuj
keeway Napisano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Z tak wielkiej okazji jaka jest Narodzenie Pana Jezusa chciałbym życzyć wszystkim dużo: zdrowia szczęścia pomyślności spełnienia marzeń dla Was i całych waszych rodzin. Później jak znajdę chwile czasu pochwale się nasza pachnąca jodełką Cytuj
pelasia Napisano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Spokojnych świat! I abyście sie mordki za bardzo nie przejadły w te swieta. Co na stole bedzie? @andyopolecos w tym roku dobrego wyczarował? Edytowane 24 Grudnia 2017 przez pelasia 1 Cytuj
andyopole Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 12 minut temu, pelasia napisał: Spokojnych świat! I abyście sie mordki za bardzo nie przejadły w te swieta. Co na stole bedzie? @andyopolecos w tym roku dobrego wyczarował? Nic specjalnego. Galaretka drobiowa i wieprzowa, barszcz, krokiety, oczywiście kutia. Śledź w oleju i śmietanie. Jeszcze trochę polezakuje a gdy wstanę to usmaze rybę, ktora właśnie wyjalem z zamrazarki. Moze jeszcze pierdykne jakies ciasto. Wesołych Świąt, moi drodzy! 2 Cytuj
pelasia Napisano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Czyli same dobrocie! Wszystkiego dobrego! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi