pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Roelka trzymam kciuki, bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci. Andy, no nie strasz już tak. Nie ma to jak wyskoczyć z 12h światłem w tunelu, jak tu inni już mają stresa. A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Kciuki trzymane, Roelko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? K2 to tylko skrót. Pełna nazwa brzmi "Kaczyńskich Dwóch". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 17 minut temu, andyopole napisał: K2 to tylko skrót. Pełna nazwa brzmi "Kaczyńskich Dwóch". Hahahhaha prawie herbate na siebie wylalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? Ja śledzę ale nie na fejsie bo niektóre komentarze mnie do szału doprowadzają a ja potrzebuję spokoju http://polskihimalaizmzimowy.com/wyprawy/narodowa-zimowa-wyprawa-na-k2-20172018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Roelko będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, Roelka napisał: Dziękuję. Już wszystko czytam na temat zawału, rehabilitacji, itp. Na razie jest strach. Strach to normalna rzecz w tej sytuacji. Trzymamy kciuki za tatę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 5 minut temu, Jackie napisał: Ja śledzę ale nie na fejsie bo niektóre komentarze mnie do szału doprowadzają a ja potrzebuję spokoju http://polskihimalaizmzimowy.com/wyprawy/narodowa-zimowa-wyprawa-na-k2-20172018/ Ja sledze na tej samej stronie. Nawet nie wiedziałam, ze jest jakas strona fejsbookowa. Tak czy inaczej, powodzenia chłopakom życze! Co za szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truski27 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Teraz, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Dobrze mój wujek je ma i wszystko jest ok a jest kilka lat po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi