pelasia Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 A ja byłam wczoraj na imprezie charytatywnej. Jejku ilu ludzi sie zebrało, nawet udało mi sie pare nagród wygrać, troche krótkich filmików obejrzeliśmy, nakarmili nas i na koniec zespół sobie zagrał na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Nie wystarcza Ci na jedzenie? Musisz iść na imprezę charytatywną żeby sobie pojeść? Biedactwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Gracie dzisiaj z orkiestrą? Dzieje się coś w waszych miastach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 3 minuty temu, cee napisał: Gracie dzisiaj z orkiestrą? Dzieje się coś w waszych miastach? U mnie nie ma fizycznej zbiórki pieniędzy ale można wpłacić datek online. Gdy wylezę spod pierzyny, wezmę CC i zapłacę. Na koncie Portland Polonia na FB prowadzi to osoba za której uczciwość mogę zaręczyć bez wahania. Jeżeli ktoś chciałby dorzucić dolara do wirtualnej skarbonki na WOŚP to zaraz otworzę extra wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 No teraz akurat jest mnóstwo e sposobów na dotacje. Nawet wolontariusze z terminalami latają w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 24 minuty temu, cee napisał: No teraz akurat jest mnóstwo e sposobów na dotacje. Nawet wolontariusze z terminalami latają w tym roku W Texasie po pustyni czy innej Luizjanie na zadupiu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 W Polsce po ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) 18 minut temu, cee napisał: W Polsce po ulicach Masz coś przeciw WOŚP? Powiedz to otwarcie a nie pieprz bez sensu. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Jak na to wpadles szerloku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Nie zauważyliście ,że przez ostatnie dni (powiedzmy dwa ostatnie dni) atmosfera na tym forum zrobiła się jakoś taka napięta? Każdy ma coś do drugiego ,łapanie za słówka itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi