ilon Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, vlade napisał: Dopóki nikt z OH albo MD nie dojdzie dalej jest ok LOL, nara Steelers!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) 15 minut temu, ilon napisał: Ostatnio sie martwilam, ze jak ulegne jakiemus wypadkowi w domu to nikt nawet o tym nie bedzie wiedzial i nikt sie nie bedzie martwil. Wlasnie sobie uswiadomilam, ze jak nie pojawie sie na forum kilka dni to Andy by wiedzial, ze cos jest na rzeczy i jestem w tarapatach A jeśli długo nie odbierasz paczki to znaczy że Cię w końcu wywalili z roboty za nieprawomyslne poglady. Ktoś musi o Ciebie dbać, a wuj to.... wuj. Jak będziesz podskakiwac to Cię wynajde na FB i wtedy to będzie opieka totalna. Nie bój się jednak, nie mam skłonności śledczych jak co poniektórzy na tym forum. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 16 minut temu, vlade napisał: Dopóki nikt z OH albo MD nie dojdzie dalej jest ok Eh, ja kibicuje GB ale też za daleko w tym roku to nie doszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, kzielu napisał: Eh, ja kibicuje GB ale też za daleko w tym roku to nie doszli Opowiadałem już tu jak mnie ugościli w Wisconsin. W każdym razie nie mam żadnego przedmiotu w barwach Steelersow, ale ciągle mam czapkę GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 5 minut temu, vlade napisał: Opowiadałem już tu jak mnie ugościli w Wisconsin. W każdym razie nie mam żadnego przedmiotu w barwach Steelersow, ale ciągle mam czapkę GB BTW - Ben jest z Bowling Green (nie tego od masakry ) a w collegu grał w Miami Redhawks - tam gdzie mój teściu - jakieś 15 mil ode mnie. W sumie to on bardziej z OH niż z PA jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, kzielu napisał: BTW - Ben jest z Bowling Green (nie tego od masakry ) a w collegu grał w Miami Redhawks - tam gdzie mój teściu - jakieś 15 mil ode mnie. W sumie to on bardziej z OH niż z PA jest Tez to chyba juz pisalem, ale kiedys w Ichiban kolo mnie, tam gdzie sie czeka na stolik przy barze siedzial Ben. My, grupa kolo 8 osob stalismy obok, i gadalismy o Game of Thrones. Pare lat temu, pamietam ze to byla noc przed superbowl i sie dziwilem ze on tutaj a nie jedzie na mecz (stellersi odpadli wczesniej). Jak dostalismy stolik kelnerka przyszla, i powiedzIala ze Ben przysluchiwal sie naszej rozmowie, ze jest wielkim fanem tego serialu i wydaje mu sie ze jestesmy jego tworcami, i ze zaprasza nas na kolacje. Z perspektywy czasu troche zaluje, ze bylismy szczerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Jeju, mnie juz męczy ten footbollwy sezon, dobrze ze juz końcówka. U nas od "rana" dzisiaj. Jaguars/steelers, a teraz Sants/Vikings. Moj maz wierny in oddany zeszłorocznym zwycięzcom. Wiec następny weekend pewnie jakis cookout i feta bo Patriots/Jaguars. No i oczysiwscie była rozpacz tydzień temu po finale college league. Ja jakos nie mam wielkiej miłości do tego sportu, z utęsknieniem czekam na superbowl i rozpoczęcie sezonu NBA (w sensie kiedy bede mogła wyegzekwować pilota od tv, bo gry sie przecież juz zaczęły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 25 minut temu, Patipitts napisał: Jeju, mnie juz męczy ten footbollwy sezon, dobrze ze juz końcówka. U nas od "rana" dzisiaj. Jaguars/steelers, a teraz Sants/Vikings. Moj maz wierny in oddany zeszłorocznym zwycięzcom. Wiec następny weekend pewnie jakis cookout i feta bo Patriots/Jaguars. No i oczysiwscie była rozpacz tydzień temu po finale college league. Ja jakos nie mam wielkiej miłości do tego sportu, z utęsknieniem czekam na superbowl i rozpoczęcie sezonu NBA (w sensie kiedy bede mogła wyegzekwować pilota od tv, bo gry sie przecież juz zaczęły). Mam w Polsce przyjaciół gdzie On jest ortodoksyjnym kibicem pilki nożnej, Ona sprobowala streaptease przed ekranem. Nie zauważył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Problemem nie jest sezon futbolowy tylko brak drugiego telewizora. Na przyszly sezon proponuje kupic tuner telewizyjny na USB, mecze lokalnej druzyny i playoffs sa transmitowane w naziemnej telewizji, wtedy maz bedzie mogl sobie np zabrac laptopa na zewnatrz, do grilla, a ty bedziesz sobie mogla ogladac co chcesz. Win - win. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Na przyszły sezon mam nadzieje juz mieszkać w nowym mieszkaniu wiec bedzie miejsce zapewne na drugi TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi