pepeaz Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 5 godzin temu, Joanna30 napisał: Nie słyszałam takich wypowiedzi. A mówienie, że Polacy mordowali Żydów nie jest tożsame z mówieniem, że naród polski Żydów mordował. No, ale może ja to źle interpretuję http://demotywatory.pl/4488692/Zeby-na-wszystko-spojrzec-trzezwo Cytuj
cee Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Po pierwszej serii skoków w Pyeonchang Hula pierwszy a Stoch drugi Cytuj
vlade Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 To nie było pytanie, wykrzyknik na końcu zdania na to wskazuje. Tam nikogo nie ma. Pusto. Cicho. Żywej duszy. Jak zawody juniorów w Wiśle. Cytuj
cee Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Właśnie zauważyłem dlatego edytowałem posta Co się dziwisz. Z 15 na minusie a sama pierwsza seria trwała ponad godzinę. Cytuj
andyopole Napisano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, cee napisał: Po pierwszej serii skoków w Pyeonchang Hula pierwszy a Stoch drugi I po medalach... Cytuj
cee Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 No szkoda wielka bo zapowiadało się ładnie. Nie wiem ciśnienia nie wytrzymali, warunki nie pozwoliły czy jeszcze co innego. Trudno. Trzymamy kciuki za kolejny konkurs. Cytuj
andyopole Napisano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Nie śledzę specjalnie poczynań ale, podobno gdy Adrian poleciał kibicować do Zakopanego to też im nie szło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi