haneczka019 Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 14 minut temu, andyopole napisał: Biorąc rozmiar bloczka ściennego za odnośnik będzie ok. 12 inch dlugosci. Dzięki andy, musiałam konwertera użyć, żeby sobie na cm przeliczyć . Pewnie jak na amerykańskie standardy, to maleństwo, ale dla mnie i tak jest spora ta żółwica . Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 29 minut temu, haneczka019 napisał: Dzięki andy, musiałam konwertera użyć, żeby sobie na cm przeliczyć . Pewnie jak na amerykańskie standardy, to maleństwo, ale dla mnie i tak jest spora ta żółwica . Ja tylko przypuszczam. @Roelka next time połóż koło tej bestii jakiś znany na całym swiecie przedmiot żeby złapać skalę Cytuj
Gość Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: Ja tylko przypuszczam. @Roelka next time połóż koło tej bestii jakiś znany na całym swiecie przedmiot żeby złapać skalę To nie moj zolwik. Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 2 godziny temu, Roelka napisał: To nie moj zolwik. Ohh, sorry @Roelka, pokićkalo mnie się. W helmutowie wszystko większe, nawet "gansi majom zamby takie jak psy". @Patipitts, wzywam do wykonania zadania! Cytuj
mola Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Kontynuując tematy - około ogrodowe: @andyopole może znasz jakiś sposób na pozbycie się podagrycznika z ogrodu? Round-upem nie zleję, bo jest go za dużo, a dziecko mi biega boso po chwaście, wczoraj wzięłam się za wykopywanie, ale przypuszczam, że za tydzień będzie jak było. Może można coś posadzić, co by było równie agresywne, a lepiej się usuwało? Zawodowiec ogrodowy zalecił wywiezienie chwasta razem z ziemią z całego ogrodu, ale koszt za duży jak na ogródek wynajmowany. Cytuj
Patipitts Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 @andyopole piesek moze byc?? mam jeszcze kilka zdjeć z daleka o moze bardziej da sie określić rozmiar. Pokazałam zdjęcia sąsiadowi kowbojowi to powiedział ze jets to żółw malowany wygooglowalam i miał racje, ten żółwik szukał wody do ochłody, jajka składają dopiero z końcem czerwca 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Godzinę temu, mola napisał: Kontynuując tematy - około ogrodowe: @andyopole może znasz jakiś sposób na pozbycie się podagrycznika z ogrodu? Round-upem nie zleję, bo jest go za dużo, a dziecko mi biega boso po chwaście, wczoraj wzięłam się za wykopywanie, ale przypuszczam, że za tydzień będzie jak było. Może można coś posadzić, co by było równie agresywne, a lepiej się usuwało? Zawodowiec ogrodowy zalecił wywiezienie chwasta razem z ziemią z całego ogrodu, ale koszt za duży jak na ogródek wynajmowany. Nie miałem sposobności walczyć z tym zielem Też miałem podobny bluszcz po poprzednim właścicielu ale go wyrwalem i usunąłem dość dokładnie korzenie. W tym roku gdzieniegdzie się pokazuje ale wyrywam i wydaje się że wygrałem te walkę. Cytuj
mola Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 28 minut temu, andyopole napisał: Nie miałem sposobności walczyć z tym zielem Też miałem podobny bluszcz po poprzednim właścicielu ale go wyrwalem i usunąłem dość dokładnie korzenie. W tym roku gdzieniegdzie się pokazuje ale wyrywam i wydaje się że wygrałem te walkę. Ech... chyba zostaje mi kupić sobie kozę Cytuj
vlade Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 4 minuty temu, mola napisał: Ech... chyba zostaje mi kupić sobie kozę Moi znajomi wynajęli sobie stado kóz na tydzień czy dwa po kupnie domu, tak z ćwierć akra im wyczyściły z poison ivy Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 7 minut temu, mola napisał: Ech... chyba zostaje mi kupić sobie kozę Mleko, kozie podobno bardzo zdrowe jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi