haneczka019 Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Widziałam Joasia już na fb.. Super, że się udało bez zbędnych ceregieli, chociaż szkoda troszkę, że nie zawitałaś do Krakowa . Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez haneczka019 Cytuj
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, haneczka019 napisał: Widziałam Joasia już na fb.. Super, że się udało bez zbędnych ceregieli, chociaż szkoda troszkę, że nie zawitałaś do Krakowa . Jeden telefon do Konsulatu od "zyczliwego" I juz masz Joanne w Krakowie…. Cytuj
haneczka019 Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 4 minuty temu, andyopole napisał: Jeden telefon do Konsulatu od "zyczliwego" I juz masz Joanne w Krakowie…. Zdecydowanie wolę obejrzeć jej zdjęcia z kolejnego wyjazdu . Cytuj
andyopole Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 3 godziny temu, haneczka019 napisał: Zdecydowanie wolę obejrzeć jej zdjęcia z kolejnego wyjazdu . Mam nadzieję że @Joanna30 tym razem nie ominie OREGONU i w albumie znajdzie się też NASZE wspólne zdjęcie. Cytuj
Joanna30 Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 10 godzin temu, haneczka019 napisał: Widziałam Joasia już na fb.. Super, że się udało bez zbędnych ceregieli, chociaż szkoda troszkę, że nie zawitałaś do Krakowa . Jeszcze przed wyjazdem planuję iść na Eltona Johna w Krakowie, także kto wie Cytuj
Joanna30 Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 5 godzin temu, andyopole napisał: Mam nadzieję że @Joanna30 tym razem nie ominie OREGONU i w albumie znajdzie się też NASZE wspólne zdjęcie. No niestety, tym razem ominie Ale następnym już nie, więc jeśli jeszcze będziesz rezydował w Oregonie, to z prawdziwą przyjemnością zawitam Cytuj
andyopole Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 9 minut temu, Joanna30 napisał: No niestety, tym razem ominie Ale następnym już nie, więc jeśli jeszcze będziesz rezydował w Oregonie, to z prawdziwą przyjemnością zawitam O tym jakiego terytorium bede rezydentem decyduje sie tam gdzie moja wladza nie siega. Tak wiec, spiesz się. 1 Cytuj
cee Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 O tym jakiego terytorium bede rezydentem decyduje sie tam gdzie moja wladza nie siega. Tak wiec, spiesz się. Guantanamo Cytuj
Patipitts Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Moi drodzy pragne sie pochwalić że do dwóch razy sztuka i udało się- zdałam te pieprzone prawko I nawet parkowanie mi wyszło, jednak nie ma to jak swoje autko Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj
ilon Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Chyba sie wykoncze, pomocyyy! Juz 3 noc z rzedu slysze w moim mieszkaniu niezidentyfikowane pikanie. Myslalam, ze to smoke detector, wymienilam baterie, ale dalej nawala. Ja juz nie wiem skad to idzie. Slysze to z sufitu, ze sciany, z AC vent. Nie mam juz pomyslu. Mam wrazenie, ze slysze to tylko w nocy. Macie kurde jakies pomysly? Dzisiaj wstalam o 2 am i od tej pory juz nie zasnelam. Napisalam wczesniej do mojego landlorda, ale szczerze watpie ze przysla mi kogos przed wtorkiem. Jakies doswiadczenia? Co sprawdzic? Poodlaczac cos? Poobcinac kable? HELP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi