mcpear Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Może to w sąsiednim mieszkaniu? (ktore być może jest puste) Przez te gipsowo kartonowe ściany może wydawać się, że to u Ciebie a wcale tak być nie musi. Ja bym wciąż obstawiał smoke detector. Cytuj
jkb Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Popieram - smoke detector u sasiada, jezeli na 100% sprawdzilas swoje. Cytuj
ilon Napisano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Pytalam juz sasiadki pode mna. Zapytam sasiadki obok mnie jak bedzie w domu, bo odkad sie wprowadzila 3 tygodnie temu to ja tylko raz widzialam. Wejde chyba do kazdego mieszkania bo kolejnej nocy z tym pikaniem to nie dam rady na spokojnie. Dzieki! Cytuj
andyopole Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Moja siostra mieszkala jeszcze z rodzicami i juz miala swoje mieszkanie w Opolu ale jakos nie mogla zebrac sie z wyprowadzka. Konczylem ukladac tam parkiety i takie tam drobiazgi. A tymczsem moja mama zainstalowala w ogrodku urzadzenie przeciwko gryzoniom.To takie plastikowe, szczelnie zakrecane cygaro, do ktorego wklada sie baterie dzieki ktorym caly ten przyrzad wydaje ultradzwieki nieslyszalne dla ludzi ale przykre dla gryzoni. Nikt z domownikow nie slyszal tych dzwiekow oprocz mojej siostry. Pozniej zartowalismy ze siostra przez ten "wichajster" przyspieszyla decyzje o przeprowdzce na swoje. Obys Ty, Ilonko nie musiala tego robic…. Cytuj
haneczka019 Napisano 1 Września 2018 Zgłoś Napisano 1 Września 2018 21 godzin temu, Patipitts napisał: Moi drodzy pragne sie pochwalić że do dwóch razy sztuka i udało się- zdałam te pieprzone prawko I nawet parkowanie mi wyszło, jednak nie ma to jak swoje autko Gratulacje! I z głowy Dnia 31.08.2018 o 07:37, Joanna30 napisał: Jeszcze przed wyjazdem planuję iść na Eltona Johna w Krakowie, także kto wie To jak coś to wiesz, messenger w ruch i pisz ;). 1 Cytuj
ilon Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 Jak tam labor day weekend kochani? Co porabialiscie? Cytuj
Gość Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 4 minuty temu, ilon napisał: Jak tam labor day weekend kochani? Co porabialiscie? Lezelismy do gory brzuchami. Maz niedlugo jedzie na dluuga misje, wiec poki co sie lenimy. Cytuj
ilon Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 4 minuty temu, Roelka napisał: Lezelismy do gory brzuchami. Maz niedlugo jedzie na dluuga misje, wiec poki co sie lenimy. Bez zonki? Cytuj
Patipitts Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 My tez sie lenilismy. W międzyczasie mieliśmy rocznice ślubu, pierwsza szybko minął ten rok. Cytuj
Gość Napisano 4 Września 2018 Zgłoś Napisano 4 Września 2018 20 minut temu, ilon napisał: Bez zonki? No niestety. A szkoda, bo jedzie w kierunku Skandynawii. Pozwiedzalabym sobie. A tak to pare miesiecy bede sie lenic sama z kotami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi