ilya_ Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 chcialem powiediec, ze po dlugim urlopie wrociem ladujac na jfk. Przejscie przez security i wyjscie z tego lotniska to jakas parodia. Samolot wyladowal dokladnie 4.50pm, a ja wyszedlem z lotnska przed 10. Juz nawet nie bylo znczenia czy turysci, czy obywatele...wszyscy jak jeden wal stali w jednej kolejce i klneli.... Cytuj
pelasia Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 Co na kolacje zapraszali? Tyle czasu to mam nadzieje, ze z deserem! Cytuj
andyopole Napisano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: Co na kolacje zapraszali? Tyle czasu to mam nadzieje, ze z deserem! Nie brakowało wiele do połączenia kolacji że sniadaniem.... Ech ten Nowy Jork, jakie to romantyczne. U nas 15-30 minut, suche, bez emocji "Welcome to Oregon", pieczątka i wypad z terminala. Cytuj
ilya_ Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 (edytowane) nastepnym razem wezme kawalek kielby i chleba...teraz mialem tylko jakies 3 lyki wody z samolotu... dodam, ze ludzie nawet nie stali w kolejce jak napisalem powyzej...czesc siedziala...wygladalo to jakby okupowanie terminala... definitywnie nadawalo sie to do pokazania w mediach... Edytowane 16 Września 2018 przez ilya_ Cytuj
Paulina_89 Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 Jak mnie tu dawno nie bylo... Jestem w trakcie przygotowywania sobie rozmowek po hiszpansku z najdzieja, ze ulatwi mi to zycie w pracy, hehe... Przydalby sie jakis Latynos pod reka, bo nie zawsze mam pewnosc czy to co sobie przetlumaczylam to na pewno to, co chcialabym powiedziec. A tak na marginesie... przeprowadzilam sie z NC to Keeentuuuuckyyyyyy ... W NC mowili mi, ze sie w KY wynudze, bo tam nie ma co robic... A ja tu mam tyle co zobaczenia i do zrobienia ze nie wiem od czego zaczac ilya, co tam robiliscie przez te kilka godzin o_0 ?! Cytuj
ilya_ Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 3 minuty temu, Paulina_89 napisał: Jak mnie tu dawno nie bylo... Jestem w trakcie przygotowywania sobie rozmowek po hiszpansku z najdzieja, ze ulatwi mi to zycie w pracy, hehe... Przydalby sie jakis Latynos pod reka, bo nie zawsze mam pewnosc czy to co sobie przetlumaczylam to na pewno to, co chcialabym powiedziec. A tak na marginesie... przeprowadzilam sie z NC to Keeentuuuuckyyyyyy ... W NC mowili mi, ze sie w KY wynudze, bo tam nie ma co robic... A ja tu mam tyle co zobaczenia i do zrobienia ze nie wiem od czego zaczac ilya, co tam robiliscie przez te kilka godzin o_0 ?! czesc siedziala i gadala, ja sobie gralem w tetrisa i szachy na telefonie.....ludzie siedzieli na podlodze, brakowalo tylko wyciagniecia gitary i romantycznych szant.... Cytuj
Paulina_89 Napisano 16 Września 2018 Zgłoś Napisano 16 Września 2018 19 minut temu, ilya_ napisał: czesc siedziala i gadala, ja sobie gralem w tetrisa i szachy na telefonie.....ludzie siedzieli na podlodze, brakowalo tylko wyciagniecia gitary i romantycznych szant.... i ogniska i smoresow ... Cytuj
andyopole Napisano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2018 11 godzin temu, ilya_ napisał: chcialem powiediec, ze po dlugim urlopie wrociem ladujac na jfk. Przejscie przez security i wyjscie z tego lotniska to jakas parodia. Samolot wyladowal dokladnie 4.50pm, a ja wyszedlem z lotnska przed 10. Juz nawet nie bylo znczenia czy turysci, czy obywatele...wszyscy jak jeden wal stali w jednej kolejce i klneli.... Wyobrażacie sobie coś takiego w Europie? O Polsce nawet nie mówię, tam ludzie chyba po prostu poszliby ... Cytuj
kzielu Napisano 17 Września 2018 Zgłoś Napisano 17 Września 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Wyobrażacie sobie coś takiego w Europie? O Polsce nawet nie mówię, tam ludzie chyba po prostu poszliby ... Nie trzeba sobie wyobrazac - wystaczy przyleciec w kiepskim momencie na CDG.... Aczkolwiek musze przyznac ze ostatnio sie troche poprawili... Cytuj
Patipitts Napisano 17 Września 2018 Zgłoś Napisano 17 Września 2018 A ja właśnie dzisiaj byłam na takim prawie ze polskim grillu, z prawie ze polska kiełbaska i schabikiem, salateczkami, polskie towarzystwo, ploteczki No jak w domu sie poczułam a pogoda super, jak nie macie planów na weekend to wpadajcie do Maine, jest idealnie a komarów prawie nie ma! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi