Xarthisius Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 1 hour ago, jkb said: O kurde, wspolczuje. Tak niedaleko a taka roznica Bo rowy melioracyjne na polach kukurydzy, daja slaby "lake effect" ;P Cytuj
jkb Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 1 minutę temu, Xarthisius napisał: Bo rowy melioracyjne na polach kukurydzy, daja slaby "lake effect" ;P Prawda Cytuj
ilon Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 Wchodze sobie dzisiaj sprawdzic mojego Linkedin i w opcji search appearances pokazalo mi, ze pracownicy government administration mnie wyszukiwali. W sumie dziwne, bo w ciagu jednego tygodnia az 3 rozne agencje. Przypadek? Cytuj
Xarthisius Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 O! Dostalem tweeta prosto od prezydenta. Cytuj
pelasia Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 A ja mam SMART phona, który jest tak mądry, ze domyślił sie, ze ja sobie wiadomości od obecnego prezydenta nie życze. Nic nie doszło ufff! Cytuj
Paulina_89 Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Wchodze sobie dzisiaj sprawdzic mojego Linkedin i w opcji search appearances pokazalo mi, ze pracownicy government administration mnie wyszukiwali. W sumie dziwne, bo w ciagu jednego tygodnia az 3 rozne agencje. Przypadek? A nie aplikowalas moze na jakies government positions? Ja aplikowalam i tez dostawalam takie powiadomienia. W koncu jak dostalam prace to skasowalam linkedin zeby mnie juz nikt nie szukal Cytuj
andyopole Napisano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Października 2018 54 minuty temu, Xarthisius napisał: O! Dostalem tweeta prosto od prezydenta. Jo tyz…. Cytuj
Gość Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 https://www.engadget.com/2018/10/03/fema-test-mobile-presidential-alerts-today/?sr_source=Facebook&guccounter=1 Cytuj
andyopole Napisano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Października 2018 1 minutę temu, Roelka napisał: https://www.engadget.com/2018/10/03/fema-test-mobile-presidential-alerts-today/?sr_source=Facebook&guccounter=1 Eeee,wszystko popsulas mialem nadzieje ze mnie do Senatu powola albo gdzie indziej. Tez mam jakies molestowanie na sumieniu…. Cytuj
jkb Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 (edytowane) Kurde, po obecnym prezydencie to sie raczej jakiegos "u up?" albo dick pic spodziewalem, a tu takie nudy Tak czy siak, kto gotowy na Trump tweets z dostawa do telefonu? Edytowane 3 Października 2018 przez jkb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi