jkb Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 14 godzin temu, Xarthisius napisał: @jkb zamawiales zime? To zapraszam po odbior sniegu... ;-) W koncu dzisiaj odsniezanie bylo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 5 godzin temu, Joanna30 napisał: Taaaa... Narodowy przewoźnik... Duma narodowa Tak jestem z niego dumna, że na tegoroczny road trip po USA polecę KLM Taaa, dla nich wystarczajacy jest lot za Atlantyk a ze z powodu notorycznych spoznien ktoś nie zdąży na przesiadki totalnie im zwisa. Po trzydziestu latach wróciłem do latania LOTem, dziś to mój trzeci lot z nimi i zawsze jakieś jaja. Wypada podziękować za współpracę i wrócić do konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 5 godzin temu, jkb napisał: W koncu dzisiaj odsniezanie bylo! 19 godzin temu, Xarthisius napisał: @jkb zamawiales zime? To zapraszam po odbior sniegu... ;-) Napatrzylem się w Polsce na śnieg, wystarczy mi tego widoku na kilka lat. Przylatuje a tu 14°C! W plusie rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 12 godzin temu, andyopole napisał: Napatrzylem się w Polsce na śnieg, wystarczy mi tego widoku na kilka lat. Przylatuje a tu 14°C! W plusie rzecz jasna. U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 41 minut temu, kzielu napisał: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... A ja muszę już zamawiać mototiler-cultivator. Pora najwyższa brać się za ogród. Namiot foliowy trzeba postawić żeby się gleba nagrzewala. Takie klimaty mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 2 hours ago, kzielu said: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... Doskonale rozumiem. Sasiad z prawej ma, sasiad z lewej ma, a temu z naprzeciwka to wogole ktos przyjechal i odsniezyl... A ja? Jak zwierze, z najtansza lopata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 2 godziny temu, kzielu napisał: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... No u nas to byl jeden z pierwszych zakupow przed pierwsza zima Kosiarki nie mamy, ale snowblower jest. Super jest wyjsc jak jest przyjemnie i zimno na zewnatrz, piekny bialy puch wszedzie, 10-15 minut spacerku na swiezym powietrzu i driveway odsniezony I jeszcze sasiadom sidewalk odsnieze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 @andyopole welcome back! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Moge powiedziec ze juz jestem w domu complete. Walizka wybrala własną drogę ale juz mnie dogoniła. Mam wyjątkowo ciężki jet lag i nie mogę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 A ja dostalam moje W2 i z ciekawosci puscilam przez Turbotaxa ale jeszcze nie wyslalam. W tym roku nie musze placic IRSowi i bardzo mnie to cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi