slaw Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Witam,wylosowałem w loterii wizowej DV2015 ale mam wysoki numer raczej nie otrzymam wizy czy moge teraz jeszcze raz zgłosic do lerii dv2016,prosze o odpowiedz dziekuje
Tifo Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Ja z mojego małego miasta znam 5 osób, które wylosowały za pierwszym razem - w zasadzie osób które nie wylosowały nie znam. Ten kto brał udział to wylosował. Szansa jest jakieś 2%, więc juz to daje do myślenia - nie ma co się napalać.
KaeR Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Ja z mojego małego miasta znam 5 osób, które wylosowały za pierwszym razem - w zasadzie osób które nie wylosowały nie znam. Ten kto brał udział to wylosował. Szansa jest jakieś 2%, więc juz to daje do myślenia - nie ma co się napalać. Nie mow gdzie mieszkasz, bo sie teraz wszyscy tam przeprowadza. :>
mikun Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Nie mow gdzie mieszkasz, bo sie teraz wszyscy tam przeprowadza. :> A ile znasz osob z Towjego miasta co wyslaly bo jak znasz 250 a 5 z nich zostalo wylosowane to wszystko jest ok statystycznie
Joanna30 Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Witam,wylosowałem w loterii wizowej DV2015 ale mam wysoki numer raczej nie otrzymam wizy czy moge teraz jeszcze raz zgłosic do lerii dv2016,prosze o odpowiedz dziekuje Oczywiście, że możesz się zgłosić jeszcze raz
ilya_ Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Wlasnie zauwazylem, ze do loterii kwalifikuje sie Korea Polnocna. Ciekaw jestem jak to sie tam u nich odbywa.
glimi Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Nie dziwię się że Korea Północna się kwalifikuje. Oni by nawet załapali by się na program bez wizowy bo pewnie procent omów wiz wynosi 0%. Nijak się to odbywa gdyż oni chyba nie wiedzą co to internet.
promocja Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Witam! pytanie odnośnie wypełnienia formularza: pkt. 9 Country Where You Live Today – państwo, w którym mieszkasz obecnie Jeśli przebywam aktualnie w USA i czekam na zmianę statusu z turystki na studentkę - jestem tutaj od 3 miesięcy - to mam wpisać USA (i adres) czy Polska? pkt. 12 -> jeśli mam tytuł licencjata mam wpisać -> "University Degree"? Czy wszystkie dane takie jak województwo nalezy wpisac po polsku - czy po angielsku?
Tifo Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 wpisać po polsku, ale bez polskich znaków
justka Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Nie bylo mnie tu chyba ze 2 lata ale ale znajomi w UK przypomnieli mi o loterii... loteria w UK jest popularna z wiadomych wzgledow Wszystkim zycze powodzenia natomiast radze "wrzucic na luz" poniewaz co roku podczas losowania jest pelno zapalencow, w tamtym bylo chyba kilkadziesiat ludzi aktywnych bardzo i czekajacych na wyniki natomiast wszyscy pozniej jak jeden maz pisza has not been selected...szanse sa male wiec radze podchodzic do losowania z rezerwa...bedzie mniej bolalo Mikun to co piszesz niestety ale jest prawda Male szanse...... Ja sie tylko troszke pocieszam,ze na mojego meza kraj(urodzenia) mamy troche wieksze szanse na wylosowanie i tego sie trzymam Ale nie zmienia to faktu,ze podchodze do loterii z rezerwa.Nie uda sie-to zostane w mojej depresyjnej Holandii. Pozdrawiam wszystkich z forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.