Skocz do zawartości

Polskie Agd W Usa - Będzie Działać?

augusto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ramach anegdoty, wzielismy maszynke do wlosow na WAT z Polski. Wynik byl taki, ze nie dalo sie nic uratowac i trzeba bylo na lyso golic, tak dobrze dzialala. :)

Napisano

A ja przed wyjazdem do USA kupowalam rozne sprzety z przelacznikiem napiecia. Tylko wtyczki amerykanskie ponakladalam. Kupilam m.in. prostownice do wlosow z przelacznikiem, bo to zabieram ze soba wszedzie - uzywam w USA i biore do Europy jak odwiedzam rodzine ;) Szkoda ze moj depilator nie ma przelacznika, wiec musialam go w PL zostawic i tu musze kupic drugi... :P a tak to by też latał ze mna tam i z powrotem...

Napisano

A ja przed wyjazdem do USA kupowalam rozne sprzety z przelacznikiem napiecia. Tylko wtyczki amerykanskie ponakladalam. Kupilam m.in. prostownice do wlosow z przelacznikiem, bo to zabieram ze soba wszedzie - uzywam w USA i biore do Europy jak odwiedzam rodzine ;) Szkoda ze moj depilator nie ma przelacznika, wiec musialam go w PL zostawic i tu musze kupic drugi... :P a tak to by też latał ze mna tam i z powrotem...

Polecam laserke, o depilatorze mozna kompletnie zapomnieć :)

Napisano

Laserka opłaca się tylko wtedy, kiedy jestz groupona albo MyDeal... Bo inaczej to są jakieś kosmiczne koszta! ;)

A wracając do tematu sprżedu... Poleciałam raz do USA z lokówką... I oczywiście musiałam zabrać ze sobą transformator... Głupi to był pomysł, bo na lotnisku musiałam wypakowywać podręczny, żeby można było prześwietlić ten sprzęt (w drodze do USA), a potem TSA mi sama do walizki zajrzało, zaintrygowane, co za sprzęt wiozę (w drodze do Polski). Już więcej tego błędu nie popełnię :D

Napisano

Ja zabrałam ze sobą prostownicę, bez transformatora, ale działała jak trzeba ;). Jakbym jechała na stałe, to tak jak powiedzieli poprzednicy, nie zabierałabym ze sobą żadnego sprzętu, szkoda miejsca w bagażu na to :).

Napisano

To w ramach ciekawostek, nie każdy telefon chce się ładować. Moje BlackBerry poinformowało mnie, że za niskie napięci w gniazdku i ładować się nie będzie.

Napisano

To w ramach ciekawostek, nie każdy telefon chce się ładować. Moje BlackBerry poinformowało mnie, że za niskie napięci w gniazdku i ładować się nie będzie.

? To akurat dziwne, bo telefonu ktory by nie mial dwunapieciowej ladowarki to nie widzialem od 10 lat chyba...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...