Skocz do zawartości

Dv-2016 - Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

at NATIONAL VISA CENTER

gosia a TY kiedy wysyłałaś DS i czy Twój nr jest current

03 czerwca wysłałam na luty current jest 19100 a ja mam 1917x także spodziewam sie na marzec bo jest current 20800
Napisano

To są dane na 15 stycznia, jeśli przy Twoim numerze nie ma ready to znaczy tylko tyle ze do 15 stycznia ambasada w Warszawie nie zwróciła informacji do KCC iż przeanalizowała Twój wniosek. Jeśli wniosek jest w Warszawie i wiedzą, że uporają się do marca z nim to też dostaniesz zaproszenie.

Ja dostałem zaproszenie koło 20 listopada, a mój wniosek według tej tabelki stał się ready 16 grudnia, czyli po wysyłce zaproszeń. A rozmowę mam 27 stycznia (fakt DS-260 wysłałem 7 maja...).

W skrócie: jeśli Twój numer jest ready w tym pliku to na bank dostaniesz zaproszenie, jeśli nie to może tak może nie.

czarex jeszcze raz dzięki za fajne informacje, mój nr był current na pażdziernik a ja dopiero 2 pażdziernika wysłałam DS- o czym już wspominałam i wg mnie również na bank powinnam dostać zaproszenie w tym mcu ale życie pokaże. Pozdrawiam

Napisano

Jak się pytałem to doktor mi powiedział, że tak samo by mnie szczepił gdybym nawet przyniósł kartę szczepień.

Dostal bys wtedy tylko Tdap bo to wazne jest 10 lat

Napisano

ja w 1 jeden dzien zalatwilem. to wszystko zalezy czy sam jedziesz i czy masz swoj transport. jak masz samochod . ja nie mialem wiec bylo troche kombinowania ale ogolnie wypad do wawy z katowic zamknal sie w 50zl . wiec nie jest zle

Napisano

Ja jechalam dzien wczesniej do Warszawy po moja wize, bo zeby byc na 8:30 czy tam 9, musialabym wyjechac w nocy. A nie lubie wstawac w srodku nocy, albo w ogole nie isc spac. Tez ze slaska.

Napisano

godzina jest umowna. ale rozumiem. zreszta lepiej sie zadokowac i spedzic wieczor w wawie .

ja dzisiaj bilet do stanow kupilem norwegian 787 z krakowa przez oslo do los angeles 1300 w opcji z jedzeniem i jednym bagazem

Napisano

godzina jest umowna. ale rozumiem. zreszta lepiej sie zadokowac i spedzic wieczor w wawie .

ja dzisiaj bilet do stanow kupilem norwegian 787 z krakowa przez oslo do los angeles 1300 w opcji z jedzeniem i jednym bagazem

ja tez jesli dostane to zakupie z norwegian, najtaniej wychodzi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...