megan07 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 bylam w urzedzie w krakowie i tez myslalam ze dostane od reki a na stronie jest napisane to co mowisz a pan powiedzial ze po miesiacu przyjdzie poczta, po miesiacu nadal nie bylo, po telefonie laskawie wyslali. Aha skoro ten normalny case no do tnt to dobrze.
czarex Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Dobra, jutro z rana mam rozmowę w ambasadzie. Czy tą płytę od lekarza też mam brać ze sobą? Jeśli chcę zmienić adres (ten w USA) podany w DS-260 to podaję nowy jak oddaję dokumenty czy podczas rozmowy z konsulem?
daisy1 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Dobra, jutro z rana mam rozmowę w ambasadzie. Czy tą płytę od lekarza też mam brać ze sobą? Jeśli chcę zmienić adres (ten w USA) podany w DS-260 to podaję nowy jak oddaję dokumenty czy podczas rozmowy z konsulem? Płyta na wizycie w ambasadzie nie jest potrzebna, ponieważ wynik wynik RTG masz wpisany w wynikach badań, ale za to jest niezbędna w bagażu podręcznym jak już będziesz leciał do USA, bo mogą jej sobie zażyczyć na granicy. Jeśli chodzi o zmianę adresu, to niestety Ci nie pomogę, bo my nie zmienialiśmy i nikt nas nie pytał o to czy podany w DS-260 adres jest aktualny.... może ktoś inny będzie wiedział. Powodzenia na rozmowie i daj znać po
glimi Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 pewnie wystarczy powiedziec pani w okienku podczas oddawania dokumentow ze chce sie adres zmienic.
czarex Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Informuję, że jest o jedną mniej wiz do przyznania Miałem na 8, o 930 wyszedłem z ambasady. Przede mną tylko małżeństwo z dzieckiem było. Za każdym razem z tego samego numerka korzystałem. Kwity które chcieli: -badania -paszporty, -zdjęcia, -o niekaralności, -TNT, -świadectwo. Jeśli wszystko git to 99,9% czasu spędza się na czekaniu. W sumie podliczając to więcej czasu spędziłem w toalecie niż w sumie przy wszystkich okienkach...
daisy1 Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Super! Gratulacje A adres udało Ci się zmienić? Może komuś innemu się jeszcze przyda taka informacja
czarex Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Dzięki. Tak, udało mi się zmienić. Jak zostałem zawołany po odciski, to w okienku się mnie spytano kto mieszka pod adresem który podałem. Powiedziałem, że chcę zmienić i podałem nowy adres wraz z imieniem i nazwiskiem osoby która tam mieszka.
finka Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 własnie uzupełniam TNT i mam mały problem. nie wiem co wpisać w punkcie: data priorytetowa. czy ktoś moze pomóc?
finka Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Ja wpisałem tam datę rozmowy. dzięki za odpowiedź. I gratuluje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.