Skocz do zawartości

Dv-2017 Wylosowany / Nie Wylosowany

Wyniki loterii DV-2017  

170 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w bie??cej (2017) edycji loterii DV?

• Tak
      31
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Chwilka jakie 18 lat? Nigdzie nie jest napisane, że trzeba mieć 18 lat, zanim wziąłem udział w loterii zbadałem temat i to dość solidnie, prezczytałem cały internet i w żadnym oficjalnym źródle nie było wzmianki o tym, że trezba mieć 18 lat, najważniejsze było spełniać warunki pod względem wykształcenia i pochodzenia, i tutaj było mnóstwo wątpliwości, ale mam 99.999% pewności, że do tego sie nie przyczepią ( dopiero od kilku dni mam wykształcenie średnie ) samo US Dapartment of State Consular Affair powiedzieli, że mam mieć średnie w dniu rozmowy z konsulem to nie jest tak samo jak z żoną czy mężem, że mimo spodziewanego rozwodu czy ślubu ma być stan na dzień wypełniania wniosku

Napisano

Gratulacje!!!

Jeśli nie masz mieszkania u znajomych to może lepiej wybrać jakieś tańsze miejsce? Od 5 lat mieszkam w Manchesterze, teraz minimalna jest 7,20 a koszty utrzymania dużo niższe. Jakbyś miał jakieś pytania pisz tutaj lub na priv!

Dokładnie za 3 tygodnie jadę do Londynu zarobić więcej kasy... wie ktoś jak z tym DS 260 ?

Gratulacje!!!

Jeśli nie masz mieszkania u znajomych to może lepiej wybrać jakieś tańsze miejsce? Od 5 lat mieszkam w Manchesterze, teraz minimalna jest 7,20 (co prawda od bodajże 21 roku życia ale czasami mozna sie dogadac) a koszty utrzymania dużo niższe. Jakbyś miał jakieś pytania pisz tutaj lub na priv!

Napisano

Chwilka jakie 18 lat? Nigdzie nie jest napisane, że trzeba mieć 18 lat, zanim wziąłem udział w loterii zbadałem temat i to dość solidnie, prezczytałem cały internet i w żadnym oficjalnym źródle nie było wzmianki o tym, że trezba mieć 18 lat, najważniejsze było spełniać warunki pod względem wykształcenia i pochodzenia, i tutaj było mnóstwo wątpliwości, ale mam 99.999% pewności, że do tego sie nie przyczepią ( dopiero od kilku dni mam wykształcenie średnie ) samo US Dapartment of State Consular Affair powiedzieli, że mam mieć średnie w dniu rozmowy z konsulem to nie jest tak samo jak z żoną czy mężem, że mimo spodziewanego rozwodu czy ślubu ma być stan na dzień wypełniania wniosku

Moim zdaniem trzeba mieć 18 lat i średnie W MOMECIE SKŁADANIA WNIOSKU.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...