KaeR Napisano 16 Maja 2017 Zgłoś Napisano 16 Maja 2017 52 minuty temu, Sewerynr napisał: Nasunęła mi się myśl po rozmowie ze znajomym który zadał mi takie oto pytanie.. Co sądz(ę)icie o bezpieczeństwie szczepionek które przyjmujemy (Ja wczoraj dostałem w dwóch dawkach 5 szczepionek) i czy w momencie przyjmowania szczepionki, czy nie dostajemy też w prezencie nano technologii np. Firmy Hitachi itp. Bo jakby nie było szczepionki możemy dostać tylko w wybranym miejscu gdzie dość łatwo można wiele rzeczy kontrolować. Oczywiście niczego tutaj nikomu nie zarzucam że być może, może tak być, ale kolega który jest biegły w wielu technologicznych sprawach zasugerował mi te dwie ewentualności. Bylo nie bylo dla Was juz po ptakach.
Sewerynr Napisano 16 Maja 2017 Zgłoś Napisano 16 Maja 2017 9 minut temu, KaeR napisał: Bylo nie bylo dla Was juz po ptakach. Ha no tak
chosen Napisano 17 Maja 2017 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 paszporty z wizami odebrane. Teraz pytanie - czy jak wniosę opłatę imigracyjną teraz w kwocie 220USD za szt. to w ciągu jakiego czasu otrzymam zieloną kartę na adres w USA ? Wyjazd planujemy w październiku.
sly6 Napisano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 To w październiku po kolo 120 dniach od wlotu. Czasami sa szybciej karty. Teraz nie masz praw jak rezydent bo nie wleciałeś na teren USA. Pamiętaj o tym.
chosen Napisano 17 Maja 2017 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 na ulotce informacyjnej jest napisane żeby opłate wnieść przed wylotem będąc jeszcze w Polsce.
sly6 Napisano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 26 minut temu, chosen napisał: na ulotce informacyjnej jest napisane żeby opłate wnieść przed wylotem będąc jeszcze w Polsce. owszem tak pisze tylko Ty masz wizę o po wlocie będziesz rezydentem. Teraz nie masz praw i obowiązków rezydenta . Ludzie placa pare tygodni przed lotem,parę dni.
sly6 Napisano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 wiza,oplata,wlot i zielona karta https://www.uscis.gov/file-online/uscis-immigrant-fee tak to wygląda.
erkerk Napisano 17 Maja 2017 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Witam, mój numer dv2018 to 2018eu000038xx. Wniosek złożony tydzień temu. Jaki może być przybliżony termin interview? Z góry dziękuje za odp
sly6 Napisano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 2 minuty temu, erkerk napisał: Witam, mój numer dv2018 to 2018eu000038xx. Wniosek złożony tydzień temu. Jaki może być przybliżony termin interview? Z góry dziękuje za odp październik-listopad.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.