hubertck Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 Nikt tu nie pisal ostatnio, wiec sie pochwale ze dzisiaj wjechalem do usa. Wyladowalem w miami, po czym skierowali mnie do kolejki dla turystow(sporo osob sie pyta o to). Stamtad po przekazanii koperty zabrali mnie do drugiego pomieszczenia. Zapytali sie mnie tylko czy chce zmienic adres, wklepali cos do komputera i good luck Naprawde bylo to tak proste jak wszyscy opisuja.
katlia Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 24 minuty temu, hubertck napisał: Nikt tu nie pisal ostatnio, wiec sie pochwale ze dzisiaj wjechalem do usa. Welcome Pisz o wrazeniach, pierwszych krokach, itp. No i oczywiscie - good luck!
aktoto Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 6 godzin temu, hubertck napisał: Nikt tu nie pisal ostatnio, wiec sie pochwale ze dzisiaj wjechalem do usa. Wyladowalem w miami, po czym skierowali mnie do kolejki dla turystow(sporo osob sie pyta o to). Stamtad po przekazanii koperty zabrali mnie do drugiego pomieszczenia. Zapytali sie mnie tylko czy chce zmienic adres, wklepali cos do komputera i good luck Naprawde bylo to tak proste jak wszyscy opisuja. czyli zdecydowales sie na Floryde (?) A mozesz napisac wiecej dlaczego ten stan wybrales? Dzieki!
chosen Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 witam, mam szybkie pytanie odnośnie bramek na lotnisku - mianowicie szykujemy się do pierwszego wylotu do USA (nie mamy jeszcze fizycznie GC) i w ambasadzie Pan nam powiedział, że możemy się udać do bramek dla obywateli US, chciałbym z Wami potwierdzić czy rzeczywiście tak jest ?
aktoto Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 5 minut temu, chosen napisał: witam, mam szybkie pytanie odnośnie bramek na lotnisku - mianowicie szykujemy się do pierwszego wylotu do USA (nie mamy jeszcze fizycznie GC) i w ambasadzie Pan nam powiedział, że możemy się udać do bramek dla obywateli US, chciałbym z Wami potwierdzić czy rzeczywiście tak jest ? dopiero ktos pisal na forum, ze idzie sie do bramek dla turystow.
chosen Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 czyli Pan konsul nie mówił prawdy ? Pytam jak to jest na podstawie Waszych doświadczeń i praktyki.
Joanna30 Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 Nie możecie iść do bramek dla obywateli USA, bo nie jesteście obywatelami USA Może źle zrozumieliście konsula, albo coś mu się pozajączkowało
chosen Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 no właśnie nie wiem, ponieważ zapadło mi to w pamięci, że nie trzeba stać w długiej kolejce itp. Niemniej czy nawet jak już otrzymamy GC fizycznie to nadal trzeba się udawać do bramek dla turystów ?
andyopole Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Nie możecie iść do bramek dla obywateli USA, bo nie jesteście obywatelami USA Może źle zrozumieliście konsula, albo coś mu się pozajączkowało Jedne bramki są dla turystów inne dla obywateli i stałych rezydentów. Posiadacz GC idzie do tych drugich. Są jeszcze trzecie dla zalog samolotów,.
Joanna30 Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2017 No, ale jak się pierwszy raz leci do USA, to się jeszcze nie jest posiadaczem GC Potem to już inna broszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.