WalkerUS Napisano 22 Października 2016 Zgłoś Napisano 22 Października 2016 Witam też mam rozmowę na początek grudnia robiłem niedawno badania, czekam teraz na wyniki i szczepienia ewentualne nie mam na grypę także nie wiem czy nie będę musiał jeszcze szczepić się. Natomiast chciałem się dowiedzieć co dalej muszę jeszcze uczynić słyszałem o akcie niekaralności, akcie urodzenia to jest jakiś rozszerzony ? i tłumaczenia papierów na interview tłumaczenia przysięgłe jakie dokumenty muszą być przetłumaczone boje się o czas aby zdążyć z tym ? Proszę o informacje
Harv24 Napisano 22 Października 2016 Zgłoś Napisano 22 Października 2016 Bylo już ze 100 razy. Przegladnij inne posty lub watek z zeszlego roku.
Sewerynr Napisano 22 Października 2016 Zgłoś Napisano 22 Października 2016 Kurczę wysłałem ds260 a wkradł się błąd. Mam magistra to powinienem zaznaczyć University no degree bo sam magister bez doktora czy tam profesoraa zaznaczyłem high school diploma. Jak to poprawic? Czytam forum ale nie mogę znalesc we wcześniejszych postach A napewno temat był poruszany.
Sewerynr Napisano 22 Października 2016 Zgłoś Napisano 22 Października 2016 Kurczę wysłałem ds260 a wkradł się błąd. Mam magistra to powinienem zaznaczyć University no degree bo sam magister bez doktora czy tam profesoraa zaznaczyłem high school diploma. Jak to poprawic? Czytam forum ale nie mogę znalesc we wcześniejszych postach A napewno temat był poruszany.
andyopole Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Coś tu sciemniasz, gdybyś miał maturę nie pisał byś "znalesc".
Sewerynr Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Przede wszystkim pisałem tamtą wiadomość przed 24 czyli mocno zmęczony, druga rzecz piszę z telefonu poprzez słownik więc błędy się wkładają czasami, ciekawe czy Ty nie popelniasz nigdy prostych błędów? I nie czytasz uważnie bo nic nie pisałem o maturze, a czasami od pisania poprawnego ważniejsze jest dokladne czytanie i słuchanie co inni mają do powiedzenia prosząc o poradę. Znaleźć ok poprawione dla twojej satysfakcji. Pisałem że mam magistra A nie maturę, zresztą chyba logiczne że jak jest magister to w większości przypadków jest matura. Mniej uszczypliwości a więcej pomocy. Pozdrowienia z pięknego Ełku.
sly6 Napisano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Witam też mam rozmowę na początek grudnia robiłem niedawno badania, czekam teraz na wyniki i szczepienia ewentualne nie mam na grypę także nie wiem czy nie będę musiał jeszcze szczepić się. Natomiast chciałem się dowiedzieć co dalej muszę jeszcze uczynić słyszałem o akcie niekaralności, akcie urodzenia to jest jakiś rozszerzony ? i tłumaczenia papierów na interview tłumaczenia przysięgłe jakie dokumenty muszą być przetłumaczone boje się o czas aby zdążyć z tym ? Proszę o informacje To jesteś z nie licznych osób które robią tak szybko badania. prawie każdy czeka na koniec. Jesli chodzi o dokumenty jak akt urodzenia to masz temat tutaj http://forum.usa.info.pl/topic/24832-dv-2016-pytania-i-odpowiedzi/page-25#entry232078 Wszystkie dokumenty które są w innym języku niż polski i angielski należy tłumaczyć u tłumacza przysięgłego . Tak jak akta sądowe czy z Policji.
Dublin Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Sewerynr andyopole uzyl sarkazmu w/w kwestii a ty nie zalapales, co moze niektorych utwierdzic w tej tezie hihi Bledy piszac na forum popelniamy wszyscy wlacznie ze mna bo z lenistwa casami ni spradzamy tego c piszeny... Staraj sie na przyszlosc unikac wysylania nie przeredagowanych tresci i bedzie po problemie... Co do poprawy formularza to mozesz napisac maila i powinni ci umozliwic wniesienie poprawki. Chodzi o odblokowanie formularza.
sly6 Napisano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Odblokujesz formularz to wydłużysz czas oczekiwania na rozmowę. O tym należy pamiętać. Co do poprawiania to aby takie osoby byly na Waszej drodze jak andyopole to juz będzie dobrze.
Ev__ Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Witam też mam rozmowę na początek grudnia robiłem niedawno badania, czekam teraz na wyniki i szczepienia ewentualne nie mam na grypę także nie wiem czy nie będę musiał jeszcze szczepić się. Natomiast chciałem się dowiedzieć co dalej muszę jeszcze uczynić słyszałem o akcie niekaralności, akcie urodzenia to jest jakiś rozszerzony ? i tłumaczenia papierów na interview tłumaczenia przysięgłe jakie dokumenty muszą być przetłumaczone boje się o czas aby zdążyć z tym ? Proszę o informacje Tutaj są informacje, o które pytasz: https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/wiza-loteryjna/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.