Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Dokładnie. Wypełnij na przykład na wakacjach, jeśli nie chcesz tego robić od razu po wylosowaniu. Zawsze będziesz mógł przełożyć rozmowę.
monk Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Właśnie , według mnie też lepiej wcześniej wypełnić ten wniosek i później ewentualnie przełożyć rozmowę . Jest to pewniejsze rozwiązanie
sigmalion Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 9 godzin temu, felipemasa napisał: Czyli rozumiem, że w przypadku kiedy chcę wyjechać jak najpóźniej (koniec 2018) i mam nisku numer (mniej niż 10XXX) to muszę wypełniać DS260 np pod koniec roku? Czy takie przeciąganie złożenia wniosku DS260 (z niskim numerem) nie wpłynie jakoś negatywnie na szanse zaproszenia na rozmowę? My specjalnie przeciagnelismy wypelnianie DS na polowe lipca, aby dziecko moglo spokojnie skonczyc rok szkolny. Rozmowe mielismy 22 lutego, ale czas liczy 6 miesiecy na opuszczenie liczy sie od wizyty lekarskiej (termin wyjazdu do 8 sierpnia). Mysle, ze wypelniajac DS pod koniec sierpnia zaproszenie na rozmowe przyszloby na marzec-kwiecien wiec wyjazd maksymalnie okolo wrzesien-pazdziernik 2018. Jedna rzecz ktora budzila we mnie nerwowosc, ze "wszyscy" dostaja zaproszenia na rozmowy, wizy i dla nas nie starczy , ale spokojnie widac, ze nie ma powodu do zmartwien, oni wszyskto maja poukladane i zaproszenie na rozmowe na pewno bedzie.
sly6 Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 3 minuty temu, sigmalion napisał: My specjalnie przeciagnelismy wypelnianie DS na polowe lipca, aby dziecko moglo spokojnie skonczyc rok szkolny. Rozmowe mielismy 22 lutego, ale czas liczy 6 miesiecy na opuszczenie liczy sie od wizyty lekarskiej (termin wyjazdu do 8 sierpnia). Mysle, ze wypelniajac DS pod koniec sierpnia zaproszenie na rozmowe przyszloby na marzec-kwiecien wiec wyjazd maksymalnie okolo wrzesien-pazdziernik 2018. Jedna rzecz ktora budzila we mnie nerwowosc, ze "wszyscy" dostaja zaproszenia na rozmowy, wizy i dla nas nie starczy , ale spokojnie widac, ze nie ma powodu do zmartwien, oni wszyskto maja poukladane i zaproszenie na rozmowe na pewno bedzie. od 27 lat loteria trwa i byly przypadki ze ludzie wysłali dokumenty i zaproszenia nie bylo bo się wizy skończyły .
szaman Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Dnia 26.04.2017 o 11:17, KaeR napisał: Świadomie użyłem zdjęcia z zeszłego roku a przypuszczam, że głupotą bije mnie na głowę 98% aplikantów z nowym zdjęciem... inaczej nie musieliby aplikować. Tak na marginesie, zdjęcie do paszportu i wizy ma inne wymiary z tego co pamiętam, więc nie za bardzo idzie użyć ponownie. Wyrabialem paszport 4 lata temu Kurde chłopie ale musisz być mądrym facetem
KrysiaK Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 4 godziny temu, sly6 napisał: od 27 lat loteria trwa i byly przypadki ze ludzie wysłali dokumenty i zaproszenia nie bylo bo się wizy skończyły . Loteria trwa od 1986 roku - 31 lat.
Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 5 godzin temu, KrysiaK napisał: Loteria trwa od 1986 roku - 31 lat. Od 1990 roku. Została ustanowiona poprzez 1990 Immigration and Nationality Act: https://www.congress.gov/bill/101st-congress/senate-bill/358
felipemasa Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Ktoś pisał, że wyniki będą we wtorek od 18.00. Ta godzina to czas polski czy ten u jankesów?
prem Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 5 minut temu, felipemasa napisał: Ktoś pisał, że wyniki będą we wtorek od 18.00. Ta godzina to czas polski czy ten u jankesów? Dokladnie od 02.05.2017 godz 18 start
krucyfiks ze srebra Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 nie moge sie doczekać!!! co prawda nie biore udziału ale to zbiorowe rozczarowanie to balsam dla duszy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.