andyopole Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 2 godziny temu, Dublin napisał: Porownanie zdjecia byloby natychmiastowe, rózny bylby tylko czas wyslania bo nie kazdy ma szybki internet. Facebook ma miliony jak nie miliardy operacji dziennie i nie trwa to nastu minut a zgloszonych do loterii w tym samym czasie jest stosunkowo niewielka liczba osob i do tego rozlozona w czasie. ... W tym przypadku zachodzi zasadnicza różnica, FB to firma prywatna a USCIS państwowa. Na co dzień pracuję z oprogramowaniem prywatnego UPS i państwowej poczty. Wierz mi, zakres działalności niemal identyczny zwłaszcza w zakresie, który ja wykorzystuje a działanie i wygoda nieporównywalne . Nie muszę chyba pisać, które lepsze. Komu by się chciało bawić w te klocki, wylosują delikwenta ze starym zdjęciem to konsul najpierw weźmie kasę a potem jeśli zechce to z uśmiechem na twarzy podziękuje za udzial w loterii i zawola... next please!
KaeR Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Nic dodać nic ująć. Pracujemy z DOD i DHS. Delikatnie mówiąc, ich projekty to próba dogonienia prywatnego sektora. To co im czasem kontraktorzy wciskają, to zdolny student w piwnicy u mamy lepsze rzeczy programuje.
AJ Doe Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Polonii za Granicą
rynr Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 10 godzin temu, Dublin napisał: A to nie wiedziales, ze wysylasz to samo? Badzmy dorosli... czas pokaze jak z ta weryfikacja bedzie ale po losowaniu byl zawsze status has been or has not been selected... bez dodatkowych informacji Wiedzialem, ale do dv2017 nie byl to problem jak zostalo Ci już pokazane. 9 godzin temu, maciopa napisał: Czas (już nie tak długi) pokaże czy informacja zaszyta w instrukcji i podana na stronie Ambasady USA w Warszawie była prawdziwa (tj. czy pojawią się wśród wylosowanych osoby, które użyły starego zdjęcia) i jak to wpłynęło na % szansę pozostałych obywateli RP. Ta informacja jest w instrukcji do DV2018 - w tej oryginalnej po angielsku. Nie dotyczy tylko Polaków.
Robert1992 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 proponowałbym do tego tematu "założyć" taką sonde czy zostałeś wylosowany czy nie. jak to było chyba ze 2 lata temu
felipemasa Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 1 minutę temu, Robert1992 napisał: proponowałbym do tego tematu "założyć" taką sonde czy zostałeś wylosowany czy nie. jak to było chyba ze 2 lata temu po 18.00 naszego czasu będziesz miał taką możliwość:
sly6 Napisano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 po rozmowie o wizie bedzie wiadome jak kto bedzie z tymi zdjeciami.
szaman Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 ale jaja....skasowałem confirmation number hehehe
felipemasa Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 2 minuty temu, szaman napisał: ale jaja....skasowałem confirmation number hehehe https://loteria-wizowa.pl/jak-odzyskac-numer-potwierdzenia/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.