Ivortm Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 Pewnie, że trywialna i to obchodzi to podejście. Ale ile osób realnie o tym pomyśli?
kzielu Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 18 minut temu, Ivortm napisał: Pewnie, że trywialna i to obchodzi to podejście. Ale ile osób realnie o tym pomyśli? To w sumie bez znaczenia, algorytm powinien brac pod uwage taka ewentualnosc, a ze ewidentnie zostal juz rozpracowany na czynniki pierwsze powyzej, to jestem ciekawy...
motorolnik Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 35 minut temu, kzielu napisał: Co wtedy ? Już pisałem o tym w październiku.
Gonzo Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 48 minut temu, kzielu napisał: To w sumie bez znaczenia, algorytm powinien brac pod uwage taka ewentualnosc, a ze ewidentnie zostal juz rozpracowany na czynniki pierwsze powyzej, to jestem ciekawy... wez se kup panasonica,i bedzie po klopocie
Dublin Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 Jak nie masz ponizej 10 lat i pierwszy raz bierzesz udzial w loterii to roczne zdjecie nie powinno sie roznic zbyt mocno od orginalu hyhy
heretyk Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 Czy macie jakieś sposoby na zapomnienie o całym tym losowaniu do 2 maja? Mam wrażenie, że za dużo o nim myślę bo to moje marzenie a bądźmy szczerzy - szanse prawie żadne lub na tyle małe, że nie warto zaprzątać sobie tym głowy i skupić się na pracy i nauce w polsce. Rozważam jeszcze inne destynacje ale w CA za zimno a w AU i NZ trzeba więcej sobą reprezentować żeby przyjęli. https://goo.gl/rAjcuC
marcinCALIFORNIA Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 29 minut temu, heretyk napisał: Czy macie jakieś sposoby na zapomnienie o całym tym losowaniu do 2 maja? Mam wrażenie, że za dużo o nim myślę bo to moje marzenie a bądźmy szczerzy - szanse prawie żadne lub na tyle małe, że nie warto zaprzątać sobie tym głowy i skupić się na pracy i nauce w polsce. Rozważam jeszcze inne destynacje ale w CA za zimno a w AU i NZ trzeba więcej sobą reprezentować żeby przyjęli. https://goo.gl/rAjcuC To jest całkowicie normalne, też tak miałem wyluzuj, na początku codziennie się zastanawiałem jak to będzie w maju czy się uda czy się nie uda,ale minęło, przypomniałem sobie o tym około tydzień przed wynikami, wtedy codziennie już był dramat godziny sie dłużyły, a przed samym losowaniem, to puls miałem koło 180 no i nagle sprawdzam wyniki A TU CO? nico SESSION TIMEOUT.... generalnie zajebiście wyniki, a tu sprawdzić ich nie można, ale się po dwóch godzinach nerwowego wbijania na stronę dokopałem... i co? You have been randomly selected. Także jeśli chodzi o teraz to zaraz o tym zapominasz gwarantuję Ci :> przypomnisz sobie o tym np za miesiąc ale już bez emocji i znowu Ci na jakiś czas umknie, do powiedzmy końcówki kwietnia totalnie Cie nie będzie to interesować wiem z autopsji także sppokojnie wytrzymasz hahah I CHYBA KAŻDY KTO NAPRAWDĘ MARZY O EMIGRACJI ZA OCEAN TO MIAŁ PODOBNIE W POPRZEDNICH EDYCJACH ZGADZA SIĘ? :>
prem Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2016 marcinCalifornia w twoim przypadku wygląda to inaczej masz 19lat nakręciłeś sie na wyjazd do USA i emigracje tam(myślę ze trochę ochłoniesz jak wylądujesz i zaczniesz pracować). Ja mam 28lat i w twoim wieku maialem podobnie ale z lsowania na losownie zdaje sobie sprawe ze bez wygranej w loteri swiat sie nie konczy. Ciesze sie ze ci sie udalo i zycze powodzenia mam nadzieje ze bedziesz sie dzielil z nami swoimi doswiadczeniami Pozdrawiam
Łukasz90 Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Ja pewnie wyniki spróbuje sprawdzić dopiero gdzieś w połowie maja . Mnie to aż tak nie nakręca , spróbowałem choć już to pisałem w tej edycji wylosowanie może być dla mnie większym problemem niż niewylosowanie (świat się nie zawali). .dopiero od dv 2019 zacznie się wariacje bo do tego czasu chciałbym pozamykać wszystkie sprawy w Polsce a jak mnie wylosują to trzeba będzie przyspieszyć wszystko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.