Denis Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Witam wszystkich na wstępie chciał bym przeprosić jeżeli temat umieściłem w złym dziale,ale mam pytanie gdyż chciał bym wyjechać kiedyś do USA ale mam problem gdyż jak byłem młody miałem wtedy 12 lat złapali mnie na kradzieży w sklepie i zostałem przywieziony do domu przez policje i po jakimś czasie dostałem list że ta sprawa została umorzona,i teraz własnie nie wiem czy jak bym poszedł po wizę to czy bym ją dostał czy nie,sprawdzałem po internecie czy gdzieś coś nie pisze na taki temat ale niestety nic nie znalazłem,czy waszym zdaniem moge bezproblemowo dostać wizę i wyjechać do stanów czy już raczej nie ?
andyopole Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Zgaduje, sądząc po stylu pisania teraz masz 14 lat...
Denis Napisano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Nie wiem czemu tak uważasz,teraz mam 19 lat,a jeżeli są błędy to sorki bo pisałem to z telefonu
Gość Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 W takim przypadku chyba tez musisz wpisac we wniosku ze miales taka sprawe.
mathew75 Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Nic nie wpisuj. Byłeś karany? Nie. Byłeś sądzony? Nie. Temat zakończony.
ilya_ Napisano 17 Października 2016 Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Jak najbardziej mozesz wyjechac do USA. Posiedz jakis czas na tym forum i zorientuj sie na czym polega dostanie wizy oraz jakie sa rodzaje kategorii wizowych. Co gdzie i jak. Przestudiuj na ile mozesz wyjechac i po co. Do czego masz prawo, a do czego nie.
olmeca Napisano 17 Października 2016 Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Zgaduje, sądząc po stylu pisania teraz masz 14 lat... Czyżby, to pod wpływem tego, że cały post to jedno zdanie? Niekiedy wiek idzie dalej, a reszta stoi w miejscu.
ilon Napisano 17 Października 2016 Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Nie wiem czemu tak uważasz,teraz mam 19 lat,a jeżeli są błędy to sorki bo pisałem to z telefonu Na telefonie tez jest mozliwosc wstawienia przecinka czy kropki.
andyopole Napisano 17 Października 2016 Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Na telefonie tez jest mozliwosc wstawienia przecinka czy kropki. Zanim sie doczyta takie zdanie do konca to tchu brakuje...
Denis Napisano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Ehh,o takie drobiazgi się czepiacie co niektórzy A co do reszty to dziękuje za odpowiedzi i na pewno będę śledzić i pytać się o wskazówki na temat wyjazdu itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.