motorolnik Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 On 7/5/2021 at 7:24 AM, Sebol83 said: Ale piszecie także że niektóre "bloki" mają recepcję Tak, concierge. Polecam poprzeglądać listingi na streeteasy.com żeby zaznajomić się z wachlarzem rynku nieruchomości na wynajem i do kupna. Takie aspekty jak np. "doorman" to atrybut do wyboru w "Amenities". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) 22 hours ago, Autobusiarz said: za cenzurowanie To nie jest cenzura. Edytowane 6 Lipca 2021 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 9 hours ago, mola said: Żeby była sypialnia musi być chociaż mała szafa wnękowa. W NYC dodatkowo regulacje są takie, że jeśli pokój albo mieszkanie jest ogłaszane na rynku nieruchomości, to żeby coś mogło być nazwane "sypialnią" to musi mieć okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autobusiarz Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Godzinę temu, motorolnik napisał: TVN nie jest lewicowy. To prawicowa neo-liberalna stacja, która podobnie jak napisałem wczesniej o CNN, jest na usługach kapitału. Posłusznie uczestniczy w prawicowych manipulacjach i nagonkach na prawdziwą lewicę. Oczywiście,że jest lewicowy do porzygu.Wspieranie LGBT,ciągłe atakowanie kościoła,bezmózgie popieranie aborcji i ruchów feministycznych i ostentacyjne popieranie Opozycji i jeszcze bardziej ostentacyjne krytykowanie rządu.Do programów zapraszają np.posła opozycji i posła PIS przy czym tego pierwszego proszą,żeby krytykował rząd zadając pytania z gotową tezą np."Co Pan sądzi o homofobii ministra Czarnka" a temu drugiemu zarzucają,że niszczy demokrację i jest antysemitą.I masz dwa na jednego.Olejnik na ten przykład jest dziennikarką agresywną,złośliwą i wykorzystuje każdą okazję by dopieprzyć prezydentowi. Generalnie TVN,Wyborcza,Newsweek,Polityka to lewicowe,propagandowe,szmatławce. TVP,Do rzeczy,Gazeta Polska,TRWAM,TVP Info to prawicowa,zakłamana rządowa propaganda. Z tego wszystkiego jeszcze w miarę obiektywny jest Polsat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Godzinę temu, motorolnik napisał: W NYC dodatkowo regulacje są takie, że jeśli pokój albo mieszkanie jest ogłaszane na rynku nieruchomości, to żeby coś mogło być nazwane "sypialnią" to musi mieć okno. Te regulacje dotyczące okien w sypianiach są szersze niż NYC i wynikają chyba z regulacji przeciw pożarowych. Ja z rynkiem nieruchomości w NYC nie miałam przyjemności, ale przypomniało mi się, że jak szukaliśmy domu do kupienia i jeszcze rozważaliśmy piwnicę, to przy rozmowie o umieszczeniu guest bedroom w piwnicy padło, że trzeba "wykopać okno", bo inaczej sypialnia nie będzie "up to code" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 54 minutes ago, Autobusiarz said: lewicowy Lewicowa osoba mówi Ci że nie jest lewicowy. Ktoś Ci powiedział że jest lewicowy a Ty w to uwierzyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autobusiarz Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 17 minut temu, motorolnik napisał: Lewicowa osoba mówi Ci że nie jest lewicowy. Ktoś Ci powiedział że jest lewicowy a Ty w to uwierzyłeś. Ale to nie jest kwestia wiary.TVN promuje większość lewicowych postulatów.Proste. A co do tych pytań Kobiet,które pierwszy raz mają do czynienia z nieobrzezanym facetem to chętnie posłucham.Jak ktoś się wstydzi niech napisze na priv. Podobno nieobrzezany w Stanach to prawie jak kosmita :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) 8 minutes ago, Autobusiarz said: Ale to nie jest kwestia wiary.TVN promuje większość lewicowych postulatów.Proste. Aha, czyli wychodzi na to że nigdy nie mieliście do czynienia z prawdziwą lewicą. Powtarzam, dla osoby o umiarkowanie lewicowych poglądach, takiej jak ja, TVN i CNN to obrzydliwe pro-kapitalistyczne prawicowe stacje. Edytowane 6 Lipca 2021 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autobusiarz Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 4 minuty temu, motorolnik napisał: Aha, czyli wychodzi na to że nigdy nie miałeś do czynienia z prawdziwą lewicą. Powtarzam, dla osoby o umiarkowanie lewicowych poglądach, takiej jak ja, TVN i CNN to obrzydliwe pro-kapitalistyczne prawicowe stacje. Niestety mam z nią do czynienia cały czas,gdzie wmawia mi się,że Człowiek z penisem to kobieta(niejaki "Margot"),a w Polsce panuje fundamentalizm katolicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 50 minutes ago, Autobusiarz said: Podobno nieobrzezany w Stanach to prawie jak kosmita :-) Prawda. Tu nie ma sie specjalnie czego wstydzic, co konkretnie chcesz wiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi