Skocz do zawartości

wiza turystyczna - kolejność

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
23 godziny temu, Jackie napisał:

Zenek, my tu możemy sprawdzać IP, wiesz? :D Przestań się wygłupiać.

The IP address resolves to host-89-229-139-205.dynamic.mm.pl

Chełm, Lublin, 22-100, Polska

4 rejestracje:

Alicja N

zenex 77

Zenek 77

zenek77 zbanowany

Oi Zenek! Dałeś d..y! Trza było użyć innego IP dla każdego konta, to by ciebie tak łatwo nie namierzyli.

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja sie zaczynam zastanawiac czy ty zenek sie we mnie przypadkiem nie podkochujesz, bo widze, ze nie mozesz przestac o mnie myslec i non stop wspominasz. Nie wazne pod jakim nickiem

Napisano
2 minuty temu, pelasia napisał:

Ja sie zaczynam zastanawiac czy ty zenek sie we mnie przypadkiem nie podkochujeszemoji12.png, bo widze, ze nie mozesz przestac o mnie myslec i non stop wspominasz. Nie wazne pod jakim nickiem emoji38.png

To co ja mam myśleć? :-D

Napisano
23 godziny temu, Jackie napisał:

4 rejestracje:

Alicja N

zenex 77

Zenek 77

zenek77 zbanowany

ha ha to sprawdzajcie a co jak ktos ma zmienny ip? pierwsze slysze o takiej miejscowosci ,bo mieszkam kola Poznania pozatym ustawa o ochronie danych Jackie, nie zycze sobie zebys na forum podawala dane gdzie kto mieszka  i podawala ip,wiec pomysl najpierw zanim cos napiszesz

Napisano
Dnia 1/30/2017 o 15:51, Jackie napisał:

4 rejestracje:

Alicja N

zenex 77

Zenek 77

zenek77 zbanowany

Dz. U. 1997 nr 133 poz.883

Napisano
11 minut temu, zenek77 napisał:

ha ha to sprawdzajcie a co jak ktos ma zmienny ip? pierwsze slysze o takiej miejscowosci ,bo mieszkam kola Poznania pozatym ustawa o ochronie danych Jackie, nie zycze sobie zebys na forum podawala dane gdzie kto mieszka  i podawala ip,wiec pomysl najpierw zanim cos napiszesz

Puknij się w dane osobowe. Masz bana.

Napisano

Zenek akurat może mieć rację. Mam neta, przy którym jeszcze niedawno IP pokazywało mi, że loguję się z Olkusza. Szkoda, że mieszkam we Wrocławiu.

Edit: teraz pokazuje mi Kraków, a ja niezmiennie we Wrocławiu.

A tak poza tym to uczepiliście się Zenka i idziecie łeb w łeb jeśli chodzi o czepianie się pierdół, słówek i wyzywanie się nawzajem. Trzeba było nie odpisywać i tyle. Teraz przebrnięcie przez jakikolwiek wątek, w którym bierze udział Pelasia, KaeR i Zenek77, jest mordęgą. Dobrze, że robiłem to na bieżąco, bo inaczej przy drugiej stronie bym odpuścił patrzenie na jad sączący się z Waszych postów. Waszych, nie tylko Jego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...