andyopole Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca 3 godziny temu, Tirowiec1312 napisał: Czy są powody uważać, że w statystyki z USA są pod tym względem inne (jeżeli piszesz o PL)? Jak myslisz, skad wzieli te dane? Cytuj
mcpear Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada Nie trzeba będzie nowego wątku zakładać ... Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada 3 hours ago, mcpear said: Nie trzeba będzie nowego wątku zakładać ... Oj nie wiem. Jeszcze sie moze oglosic Marszalkiem, albo Sloneczkiem Narodu, a wtedy bedzie sie nalezal nowy watek. Cytuj
feelek1 Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada Znów będzie można normalnie żyć w tym kraju. Fajnie że Ameryka will be great again Cytuj
feelek1 Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada 7 minutes ago, cavscout said: Nie zdążyli chyba jednak oddać głosu Cytuj
francesco Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada Za 11 miesięcy mogę złożyć o obywatelstwo, jestem z loterii. Ta wygrana będzie miała wpływ na to? Martwi mnie że za jego rządów czekało się na paszport 2 lata:/ Cytuj
kenadams Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada 1 hour ago, feelek1 said: Znów będzie można normalnie żyć w tym kraju. Fajnie że Ameryka will be great again Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Cytuj
cavscout Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada 7 minutes ago, kenadams said: Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Zarty, zartami, ale kto jest prezydentem. Trump nie zrobi USA krajem faszystowskim a Kamala by nie zrobiła socjalistycznym. Mam cicha nadzieje ze Demokraci zdobędą większość w House, bo Senat jest juz stracony dla nich. Najlpeprza rzecz jest divided government bo wtedy obie strony musza dosjsc do jakiegoś kompromisu. 1 Cytuj
feelek1 Napisano 6 Listopada Zgłoś Napisano 6 Listopada 9 minutes ago, kenadams said: Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Przede wszystkim skonczy sie rozdawnictwo pieniędzy na nierobów. Ceny w sklepach to porażka (oczywiście jest inflacja, ale to nie jest główny czynnik wysokich cen), galon paliwa kosztował $1,80, o podatkach chyba nie muszę mówić? Dzieci w szkołach nie uczyły się o tęczowych stworach, no i prezydent nie był pośmiewiskiem na skalę światową który nie pamiętał o czym mówił 10 sekund temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi