mr.stylo Napisano Piątek o 16:30 Zgłoś Napisano Piątek o 16:30 20 godzin temu, kenadams napisał: Znajomi słyszeli może o wizie EB-5? Możliwość imigracji dla inwestorów istniała od zawsze. Chyba że ktoś chce wydać $1 mln na GC żeby pracować na etacie ¯\_(ツ)_/¯ No dobra, może są tacy co nie muszą w ogóle pracować i chcą po prostu żyć w najwspanialszym kraju na świecie, albo np. uciec od opresji w Europie. Akurat osoby o jakich wspominam to pracą czy biznesem nie są zainteresowane , mają artystyczne dusze , żyją z tantiem itp . Cytuj
micham Napisano Sobota o 18:53 Zgłoś Napisano Sobota o 18:53 Takie pytanie....prawdopodobnie niezastapiony w tych sprawach - @Xarthisius bedzie mial dobra wiedze na ten temat . Czy nowe wymagania ESTA wyplyna jakos na osoby majaca juz autoryzacje. Moja mama przylatuje do mnie za tydzien i tak mysle, zeby sie cos z dnia na dzien nie zmienilo w tym temacie i np. obecna autoryzaja bedzie wymagala jakis zmian lub nowego wniosku. Dzieki za odp. i przy okazji Wesołych świąt dla Wszystkich forumowiczow ! Cytuj
Xarthisius Napisano Sobota o 20:35 Zgłoś Napisano Sobota o 20:35 1 hour ago, micham said: Takie pytanie....prawdopodobnie niezastapiony w tych sprawach - @Xarthisius bedzie mial dobra wiedze na ten temat . Czy nowe wymagania ESTA wyplyna jakos na osoby majaca juz autoryzacje. Moja mama przylatuje do mnie za tydzien i tak mysle, zeby sie cos z dnia na dzien nie zmienilo w tym temacie i np. obecna autoryzaja bedzie wymagala jakis zmian lub nowego wniosku. Dzieki za odp. i przy okazji Wesołych świąt dla Wszystkich forumowiczow ! To co bylo tu dyskutowane to jest dopiero na etapie zbierania komentarzy. Nic sie nie zmienilo z ESTA na chwile obecna. Poza tym, autoryzacja jest wazna 2 lata (pod pewnymi warunkami). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi