Roelka v.2 Napisano 4 Stycznia Zgłoś Napisano 4 Stycznia 40 minutes ago, andyopole said: @Roelka v.2 twardo baluje za kasę od pomarańczowego dziadka... Mogę potwierdzić ze Trump zapłacił za moje nowe tatuaże lolol . Jeszcze się musi rzucić z jakąś kasa dodatkowa w przyszłym roku bo jeszcze mi zostało trochę wolnego miejsca żeby całkowicie zakryć całe ramiona. Ale jak sie na niego tak patrzy to do lata może nie dożyć. 1 2 Cytuj
andyopole Napisano 4 Stycznia Zgłoś Napisano 4 Stycznia Ładne te tatuaże, niektóre naprawdę mogą się podobać ale ten fakt nigdy nie skłoni mnie do zdziarania mojej skóry. Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 18:14 Zgłoś Napisano Środa o 18:14 Najpierw tymczasowo wstrzymali DV (ze wzgledu na "terroryzm"), a teraz biora sie za reszte imigracji: Quote The State Department will pause immigrant visa processing from 75 countries whose migrants take welfare from the American people at unacceptable rates. The freeze will remain active until the U.S. can ensure that new immigrants will not extract wealth from the American people. The pause impacts dozens of countries – including Somalia, Haiti, Iran, and Eritrea – whose immigrants often become public charges on the United States upon arrival. We are working to ensure the generosity of the American people will no longer be abused. [1] https://x.com/StateDept/status/2011478657680757214 2 Cytuj
Roelka v.2 Napisano Środa o 19:02 Zgłoś Napisano Środa o 19:02 Ale ze Rosja jest na tej liscie to mnie troche zszokowalo. :p Cytuj
mcpear Napisano Środa o 19:24 Zgłoś Napisano Środa o 19:24 Ciekawe czy to obejmuje "złote karty"? Cytuj
katlia Napisano Środa o 19:37 Zgłoś Napisano Środa o 19:37 1 hour ago, Xarthisius said: Najpierw tymczasowo wstrzymali DV (ze wzgledu na "terroryzm"), a teraz biora sie za reszte imigracji Wlasnie wskoczylam tu podac te informacje, a Ty juz godzine temu wstawiles. Chapeau bas You're all over it. Cytuj
andyopole Napisano Środa o 19:48 Zgłoś Napisano Środa o 19:48 10 minut temu, katlia napisał: Wlasnie wskoczylam tu podac te informacje, a Ty juz godzine temu wstawiles. Chapeau bas You're all over it. Siedzi w pracy i się nudzi. 2 Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 20:02 Zgłoś Napisano Środa o 20:02 37 minutes ago, mcpear said: Ciekawe czy to obejmuje "złote karty"? Oficjalna wymowka jest "preventing immigrants from becoming public charge" takze moze byc, ze nie? Zobaczymy jak bedzie jakis tekst poza tweetem... Cytuj
mcpear Napisano Środa o 20:18 Zgłoś Napisano Środa o 20:18 Czyli Rosjan nie przyjmujemy do USA na stałe, chyba że FSB im wykupi wizę imigracyjną - czego się można było spodziewać Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 23:57 Zgłoś Napisano Środa o 23:57 3 hours ago, mcpear said: Czyli Rosjan nie przyjmujemy do USA na stałe, chyba że FSB im wykupi wizę imigracyjną - czego się można było spodziewać Jednak nie Oficjalny announcement: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/immigrant-visa-processing-updates-for-nationalities-at-high-risk-of-public-benefits-usage.html Jedyne exception to inne obywatelstwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi