Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
40 minutes ago, andyopole said:

@Roelka v.2 twardo baluje za kasę od pomarańczowego dziadka...   :D

Mogę potwierdzić ze Trump zapłacił za moje nowe tatuaże lolol . Jeszcze się musi rzucić z jakąś kasa dodatkowa w przyszłym roku bo jeszcze mi zostało trochę wolnego miejsca żeby całkowicie zakryć całe ramiona. Ale jak sie na niego tak patrzy to do lata może nie dożyć. 

20260104_201741.jpg

• Like 1
  • Upvote 2

• 2 tygodnie później...
Napisano

Najpierw tymczasowo wstrzymali DV (ze wzgledu na "terroryzm"), a teraz biora sie za reszte imigracji:

The State Department will pause immigrant visa processing from 75 countries whose migrants take welfare from the American people at unacceptable rates. The freeze will remain active until the U.S. can ensure that new immigrants will not extract wealth from the American people. The pause impacts dozens of countries – including Somalia, Haiti, Iran, and Eritrea – whose immigrants often become public charges on the United States upon arrival. We are working to ensure the generosity of the American people will no longer be abused.

[1] https://x.com/StateDept/status/2011478657680757214

• Upvote 2
Napisano
1 hour ago, Xarthisius said:

Najpierw tymczasowo wstrzymali DV (ze wzgledu na "terroryzm"), a teraz biora sie za reszte imigracji

Wlasnie wskoczylam tu podac te informacje, a Ty juz godzine temu wstawiles. Chapeau bas :) You're all over it.