Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
3 hours ago, vlade said:

to są normalni ludzie, fajni ludzie, nie mam za bardzo problemów żeby z nimi się porozumiewać.

To samo mozna powiedziec o Niemcach w latach 30tych. O Polakach ktorzy atakowali Zydow po wojnie. O Rosjanach ktorzy popieraja Putina i wojne na Ukrainie. Ze sa "normalni" i "fajni" to nic nie znaczy. 

Edytowane przez katlia

Napisano
3 hours ago, vlade said:

Te agresywne posty na social media to albo ludzie którzy na tym zarabiają albo boty/obcy. Ta Jane z Kansas to Juri z Leningradu co jest szczęśliwy ze mu płacą pare kopiejek za klepanie na klawiaturze zamiast chować się przed ukraińskimi dronami.

Dokladnie - jakis post z jakichkolwiek normalnych newsow o tym ze benzyna droga - pierwsze 5 komentarzy "Long term gain is worth short term suffering". Nikt (a juz na pewno nie MAGA ktora w dupie ma to co sie dzieje na swiecie) by takiego komentarza nie napisal. Moim zdaniem AI boty, ten pattern sie powtarza w przypadku jakiekolwiek artykuly ktory jest neutralny (pisze o tym co sie dzieje) ale ze wszystkie newsy w tej chwili sa niekorzystne dla administracji to takie komentarze dostajemy.

• Upvote 1
Napisano
1 hour ago, katlia said:

To samo mozna powiedziec o Niemcach w latach 30tych. O Polakach ktorzy atakowali Zydow po wojnie. O Rosjanach ktorzy popieraja Putina i wojne na Ukrainie. Ze sa "normalni" i "fajni" to nic nie znaczy. 

Znaczy bardzo dużo, bo to nie są ludzie którzy chcą dokonać rewolucji w świecie. Nie będę robił wycieczek porównawczych do nazistów czy putinowcow, to jest trochę inna sytuacja. Wiesz jak głupio się czuje na wyciągu gdy mój sąsiad jest z Rosji?  Przeklinaj system, nie ludzi. Nienawiść jest celem tego systemu, tak jest najprościej zebrac ludzi do kupy. Ja tu sobie mogę gadać na jakimś małym forum, nikt tego nie będzie widział i tak, ale bądź wściekła na Trumpa, na GOP, nie na ludzi którzy na niego glosowali. To idioci, ale ciagle ludzie z którymi musisz żyć, i będziesz żyć w przyszłości,

Z trochę bardziej optymistycznych nowin, demokratka wygrała specjalne stanowe wybory w okręgu gdzie Trump mieszka. +10% zmiana do wyniku Trumpa. I ten głosował używając poczty.

Napisano (edytowane)

Ej, wtf, macie jakiś skrypt który wycina wulgaryzmy, po polsku? Tam był rzeczownik pomiędzy "ten" i "głosował".

Edytowane przez vlade
Napisano (edytowane)
15 hours ago, vlade said:

Przeklinaj system, nie ludzi.

Ale ci ludzie WALCZA o ten system. Oni ten system popieraja, rozbudowuja i niszcza opozycje. A potem ida na piwo i "sa fajni." 

Edytowane przez katlia