andyopole Napisano 18 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 3 godziny temu, Tirowiec1312 napisał: Czy są powody uważać, że w statystyki z USA są pod tym względem inne (jeżeli piszesz o PL)? Jak myslisz, skad wzieli te dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Nie trzeba będzie nowego wątku zakładać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 3 hours ago, mcpear said: Nie trzeba będzie nowego wątku zakładać ... Oj nie wiem. Jeszcze sie moze oglosic Marszalkiem, albo Sloneczkiem Narodu, a wtedy bedzie sie nalezal nowy watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelek1 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Znów będzie można normalnie żyć w tym kraju. Fajnie że Ameryka will be great again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelek1 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 7 minutes ago, cavscout said: Nie zdążyli chyba jednak oddać głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francesco Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Za 11 miesięcy mogę złożyć o obywatelstwo, jestem z loterii. Ta wygrana będzie miała wpływ na to? Martwi mnie że za jego rządów czekało się na paszport 2 lata:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 hour ago, feelek1 said: Znów będzie można normalnie żyć w tym kraju. Fajnie że Ameryka will be great again Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 7 minutes ago, kenadams said: Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Zarty, zartami, ale kto jest prezydentem. Trump nie zrobi USA krajem faszystowskim a Kamala by nie zrobiła socjalistycznym. Mam cicha nadzieje ze Demokraci zdobędą większość w House, bo Senat jest juz stracony dla nich. Najlpeprza rzecz jest divided government bo wtedy obie strony musza dosjsc do jakiegoś kompromisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelek1 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minutes ago, kenadams said: Z ciekawości, możesz opisać jak Ci się żyło do tej pory i jak się spodziewasz że będzie się żyło z PDT? Przede wszystkim skonczy sie rozdawnictwo pieniędzy na nierobów. Ceny w sklepach to porażka (oczywiście jest inflacja, ale to nie jest główny czynnik wysokich cen), galon paliwa kosztował $1,80, o podatkach chyba nie muszę mówić? Dzieci w szkołach nie uczyły się o tęczowych stworach, no i prezydent nie był pośmiewiskiem na skalę światową który nie pamiętał o czym mówił 10 sekund temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi