stars & stripes Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 3 godziny temu, Sewerynr napisał: witam. mam taki problem ze chce zrobic oplate za gc i wpisujac Identyfikator przypadku Departamentu Stanu (DOS) * to pokazuje mi format identyfikatora sprawy Department of State (DOS), który wpisałeś jest nieprawidłowy. Proszę zapoznać się z Podsumowaniem danych imigrantów, które otrzymałeś od Departamentu Stanu. Wedlug instrukcji mam wpisac Case number tak? Oplate chce zrobic poprzez strone www.uscis.gov/uscis-elis . Jak wpisac ten numer? 2017EU289xxxx to moj numer Bo to nie jest ten nr Dwa numery potrzebne do identyfikacji przy wykonaniu płatności otrzymasz przy odbiorze paszportów z przyznanymi wizami
Xarthisius Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 3 hours ago, Sewerynr said: witam. mam taki problem ze chce zrobic oplate za gc i wpisujac Identyfikator przypadku Departamentu Stanu (DOS) * to pokazuje mi format identyfikatora sprawy Department of State (DOS), który wpisałeś jest nieprawidłowy. Proszę zapoznać się z Podsumowaniem danych imigrantów, które otrzymałeś od Departamentu Stanu. Wedlug instrukcji mam wpisac Case number tak? Oplate chce zrobic poprzez strone www.uscis.gov/uscis-elis . Jak wpisac ten numer? 2017EU289xxxx to moj numer Na papierach z podsumowaniem do numeru sprawy czesto dodaja kod konkretnej wizy (01 dla osoby ktora wygrala, 02 dla malzonka, 03 dla dzieci). Upewnij sie ze wpisujesz tylko 5 cyfr po EU. Format jest taki: 0123AB012345 , 4 cyfry na rok, 2 litery na region, 5 cyfr na numer sprawy.
Xarthisius Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 2 minutes ago, stars & stripes said: Dwa numery potrzebne do identyfikacji przy wykonaniu płatności otrzymasz przy odbiorze paszportów z przyznanymi wizami Miales inny numer?
Sewerynr Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 Spróbuje późnej napisze. Tak mam kod dla każdej innej osoby
stars & stripes Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 @Xarthisius, tak to A-Number.
Xarthisius Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Napisano 9 Października 2017 4 minutes ago, stars & stripes said: @Xarthisius, tak to A-Number. To, ze A-numer dostales po, i jest "inny", to zrozumiale. Zeby zalogowac sie do ELIS potrzebujesz obu rzeczy: A-# i DOS Case ID.
Sewerynr Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 Dzięki. Udało się dojść do oplaty Ale wymagana jest karta której nie mam do mojegio konta. Mogę zrobić jakoś przelew ze swojego konta? Jest też druga Opcja platnosci Ale nie do końca wiem jak z niej skorzystać. Ewentualnie czy mogę zapłacić z karty mojej siostry.?
stars & stripes Napisano 10 Października 2017 Zgłoś Napisano 10 Października 2017 @Sewerynr możesz. Liczy się aby sprawa z Twoim ID została opłacona, nieważne przez kogo.
MeganMarkle Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 Czy ten wydruk potwierdzenia zapłaty za GC jest gdzieś potrzebny? Przez omyłkę nie wydrukowałam go a jak chciałam wrocic to mi powiedział ze ten aplikant juz opłacony i nie dało sie zalogować :/ Miał ktoś taką sytuacje?
kyyyx Napisano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2018 Hej, właśnie przymierzam się do uiszczenia opłaty za GC. Powiedzcie mi proszę, czy można zrobić jedną opłatę za dwie osoby czy trzeba dla każdej osoby z osobna? EDIT: już wiem, że nie ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.