haneczka019 Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Napisano 10 Maja 2018 O matulu ... Jędruś nie powiem, ale tak się młodo poczułam .
Łukasz90 Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Napisano 10 Maja 2018 Ja tam od Gadu Gadu wolałem standardowe chaty Przed chwila nawet sprawdziłem dalej istnieją i pomimo ,że frekweżcja duzo mniejsza (może późna pora i w środku tygodnia) to nadal sporo .Sprawdzę jutro przez dzień bo moje młodzieńcze lata się przypomniały .
scarab Napisano 10 Maja 2018 Zgłoś Napisano 10 Maja 2018 Oj tak, to były czasy, ja do dziś pamiętam swój numer GG mimo, że nie używam od lat
Łukasz90 Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Napisano 11 Maja 2018 Ja też nie używałem przez dłuższego czasu nie używałem , ale był taki okres i trwał do zeszłego roku , kiedy to z dwoma osobami ( a szczególnie z jednym kolegą ) praktycznie kilka razy na dzień na nim rozmawiałem
ilon Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Napisano 11 Maja 2018 3 godziny temu, Jędrek 1917 napisał: W jakim jesteś Stanie - załatwia parę pytań ! ::) Poki co wszystko jest okej, wieczorkiem moge byc w stanie lekko wskazujacym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.