Wojtek18 Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 DZIEKUJE XARTHISIUS Pozdrawiam
edgarsztuce Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie poszło, teraz wracamy do swoich obowiązków i czekamy na maj Powodzenia wszystkim!
Rozirozi Napisano 22 Października 2017 Zgłoś Napisano 22 Października 2017 A jest tu ktoś kto miał rozmowę w innym kraju niz Polska? Nie uśmiecha mi się przyjazd do Warszawy hehe
sly6 Napisano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2017 42 minuty temu, Rozirozi napisał: A jest tu ktoś kto miał rozmowę w innym kraju niz Polska? Nie uśmiecha mi się przyjazd do Warszawy hehe byly takie osoby..masz to w tematach o loterii. Wybierasz w ds gdzie chcesz mieć rozmowę i tyle.
przemo_400m Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 Witam! Czy moze mi ktos pomoc!!!! Zawsze kiedy probuje uzyc "photo tool" sciaga mi sie jakis plik i nie moge kompletnie nic z tym zrobic ani uzyc tego programu do obrobki mojego zdjecia! Czy robie cos zle? Wam tez tak sie dzieje?
haneczka019 Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 8 minut temu, przemo_400m napisał: Witam! Czy moze mi ktos pomoc!!!! Zawsze kiedy probuje uzyc "photo tool" sciaga mi sie jakis plik i nie moge kompletnie nic z tym zrobic ani uzyc tego programu do obrobki mojego zdjecia! Czy robie cos zle? Wam tez tak sie dzieje? A koniecznie musisz obrabiać swoje zdjęcie? Nie spełnia wymogów przed obróbką? Użycie photo tool nie jest obowiązkowe.
Amek Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 Jak wyżej, musisz mieć zainstalowany/aktualny Flash Player i zezwolić przeglądarce na jego uruchamianie.
MeganMarkle Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Napisano 24 Października 2017 On 10/22/2017 at 10:09 PM, Rozirozi said: A jest tu ktoś kto miał rozmowę w innym kraju niz Polska? Nie uśmiecha mi się przyjazd do Warszawy hehe Była tu gdzieś na forum dziewczyna która miała w Londynie rozmowę, poszukaj to sie dowiesz... ja juz nie pamietam gdzie to było.
sly6 Napisano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Października 2017 byla też para która miała rozmowę w Londynie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.