kzielu Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 7 minut temu, Xarthisius napisał: W ktorym miejscu padl argument, ze DV zwieksza diversity? Najwyrazniej nie doczytalem. Nie padl - ale to jedyny argument ktory moglby zostac uzyty w celu zatrzymania ewentualnego EO. Innych nie widze.
andyopole Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Dnia 10/22/2017 o 13:09, Rozirozi napisał: A jest tu ktoś kto miał rozmowę w innym kraju niz Polska? Nie uśmiecha mi się przyjazd do Warszawy hehe W kazdym kraju, w ambasadzie USA masz do wyboru mozliwosc wyboru jezyka angielskiego lub miejscowego, w UK podobnie.
rzecze1 Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 10 minut temu, andyopole napisał: W kazdym kraju, w ambasadzie USA masz do wyboru mozliwosc wyboru jezyka angielskiego lub miejscowego, w UK podobnie. Nie wiem czym w zalozeniu Forum ma sie roznic "Like" od "Upvote" ale za ten komentarz dalbym Ci oba jakby byla taka mozliwosc
quarterback87 Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 32 minuty temu, rzecze1 napisał: Nie wiem czym w zalozeniu Forum ma sie roznic "Like" od "Upvote" Też nie wiem, ale zakładam że like=zgadzam się, a upvote=popieram. Niby to samo, ale między zgodą a poparciem jest jednak przepaść.
beata90 Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Część wszystkim. Mam problem z photo toolem - klikam "choose photo" wybieram zdjęcie i... nic. Wracam do widoku głównego, czyli obrazka z konturami twarzy, a moje zdjęcie się nie ładuje. Od razu dodam że zdjęcie ma odpowiednią wielkość. Czy ktoś miał podobną sytuację i może mi pomóc? Będę wdzięczna, Beata
Amek Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Spróbuj z inną przeglądarką internetową, najlepiej z Google Chrome.
adi4912 Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Jeśli zdjęcie które dawałem wniosku o wizę było dobre przeszło bez żadnego problemu, a program photo validator pokazuje, ze zdjęcie które chce dać do loterii jest złe to trzeba się udać do fotografa? Pokazuje błąd przy tej opcji jak trzeba ten zielony pasek u góry zdjęcia przesunąć do wierzchołka głowy a zielona linia nie znajduje się na podbródku.
kubaz Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Witam jestem tu nowy. Po raz pierwszy aplikowałem na loterii wizowej 2019. Otrzymałem komunikat o sukcesie i confirmation number, ale wpisując go na stronie: https://www.dvlottery.state.gov/ wyświetla się "Invalid Confirmation Number". Tell me what the hell is wrong?
michalmall Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Ten numer możesz wprowadzić od 15 maja 2018 aby sprawdzić czy został wylosowany.
sly6 Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 to wpiszesz po losowaniu.. Teraz go zachowaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.