che Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 na stronie nie jest jeszcze dostępny formularz do sprawdzania wyników DV-2019...
Peter_47 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 30 minut temu, LukeFlorida napisał: Moje drugie i prawdopodobnie ostatnie podejście, bo nawet jak będzie jeszcze jedna loteria to chyba lepiej sobie żony Amerykanki szukać Ech ale i tak jest bardzo mała szansa. Inna sprawa, że chyba o 18.00 to serwery będą tak zapchane, że nie będzie dało się sprawdzić, więc dodatkowe godziny stresu Bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie bedzie kolejnej loterii?
monk Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 2 minuty temu, Peter_47 napisał: Bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie bedzie kolejnej loterii? Prawdopodobieństwo zawsze jest tutaj wszystko jest możliwe . Aczkolwiek spójrz na to , że już tegorocznej loterii miało nie być a jest
Peter_47 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 1 minutę temu, monk napisał: Prawdopodobieństwo zawsze jest tutaj wszystko jest możliwe . Aczkolwiek spójrz na to , że już tegorocznej loterii miało nie być a jest Czyli z uśmiechem na ustach można by powiedzieć, ze wszystko jest jedną wielką loterią Pozdro!
error Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Drugi raz biorę udział w loterii. Teraz na luzie. Nastawienie, że szansa na wygraną jest niesamowicie niska. A nawet jak się uda to można mieć za wysoki numer (co widzę po obawach użytkowników, którzy wygrali w DV2018). W kwietniu sobie dopiero o niej przypomniałam. Natomiast w zeszłym roku nie było chyba dnia bym o tym nie myślała, śledziłam forum, czytałam i oczywiście nastawiona byłam na wygraną Dużo lepiej jest z tegorocznym podejściem
everden Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 A możecie, tak na zaś, przypomnieć jak to było z wnioskiem DS260? Dostęp do wniosku otwiera się automatycznie zaraz po pozytywnym wyniku? Czy trzeba iść specjalnie do jakiejś stronki? Jakiej?
Telesfor Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 16 minut temu, error napisał: Drugi raz biorę udział w loterii. Ja tez drugi raz powtorzony chyba z 5 razy od DV2014. Mimo wszystko ten pierwszy raz pamieta sie najlepiej gdy mialo sie wtedy konkretne plany i nadzieje, a pozniej to juz wszystko gone with the wind.
ARANTES Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 T. Love - Stany świetny utwór ale już jakby mniej aktualny...puszczę sobie jak bd sprawdzał wyniki ...najlepsze jest to, że nikt na prawdę nie wie gdzie jego szczęście faktycznie się znajduje.
Robson! Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 ...a co ja mam powiedzieć, emigracją do USA zacząłem się interesować od grudnia 2017 teraz żałuje że nie pomyślałem o tym odrobinę wcześniej żeby dziś też czekać na godzinę 18.00 Jedynie pozostaje mi czekać teraz na jesień (o ile wiadomo co)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.