Dread Napisano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2018 37 minut temu, sly6 napisał: Tak chodzi o ten druk. Oddajesz urzednikowi USA na lotnisku w Kanadzie. Podobnie ktoś tak robił w Irlandii gdzie jest taki sam system. dzieki, czyli w takim przypadku, pieczatkę do wizy imigracyjnej która służy za GC tez dostałbym w Kanadzie? Wiem to ze niby oczywiste, ale wole dopytac zeby sie nie stresowac
andyopole Napisano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Dread napisał: dzieki, czyli w takim przypadku, pieczatkę do wizy imigracyjnej która służy za GC tez dostałbym w Kanadzie? Wiem to ze niby oczywiste, ale wole dopytac zeby sie nie stresowac Fizycznie jest to terytorium Kanady ale na lotnisku jest wydzielona czesc gdzie odprawia sie wylacznie osoby odlatujace do USA I tam rzadza tylko amerykanscy urzednicy Imigration...
Romanos Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Od siebie chciałbym dodać że jak lądowałem na LAX to musiałem stać w kolejce turystycznej ( około 1,5 godziny) i później jeszcze dodatkowe pół godziny czekania na imigracyjnego. Całkowity czas jaki spędziłem na LaX od momentu lądowania to grubo ponad 2 godziny.
dudek36 Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Witam, Chcialem sie dopytac o jeszcze jedna rzecz. Przy wlocie do USA trzeba miec ze soba ta zaklejona koperte i zdjecie rtg. Zdjecie rtg to znaczy ta plytke cd? Jezeli chodzi o badania, szczepienia itp to sa w tej zaklejonej kopercie? Czy trzeba cos jeszcze z dokumentow? Dziekuje
sly6 Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 14 minut temu, dudek36 napisał: Witam, Chcialem sie dopytac o jeszcze jedna rzecz. Przy wlocie do USA trzeba miec ze soba ta zaklejona koperte i zdjecie rtg. Zdjecie rtg to znaczy ta plytke cd? Jezeli chodzi o badania, szczepienia itp to sa w tej zaklejonej kopercie? Czy trzeba cos jeszcze z dokumentow? Dziekuje Niczego więcej nie potrzebujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.