MeganMarkle Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Mam takie pytanie- może dziwne ale mnie dręczące - czy w stanach da sie kupić kosmetyki L'oreal ? Nie udało mi sie nigdzie tam ich znaleźć i czy uda mi sie kupić lubczyk - świeży lub jako sproszkowaną przyprawę? To moja ulubiona przyprawa do zupy, tymczasem w WholeFoods nie znalazłam a zapytany pan nie wiedział nawet o czym mowię... wypowiedzcie sie lokalsi!!
Gość Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Co do kosmetykow L'oreal - widuje je w chyba kazdym wiekszym sklepie. Lubczyk znalazlam na Amazonie (lol) https://www.amazon.com/Lovage-Root-Levisticum-Officinale-Delivery/dp/B074M8W549/ref=sr_1_15_s_it?s=grocery&ie=UTF8&qid=1517434840&sr=1-15&keywords=lovage
margherita_s Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 L'oreal sa prawie wszedzie! Target, Meijer, Walmart - tam je widzialam. Ewentualnie Amazon.
mola Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Potwierdzam Loreal jest prawie wszędzie, ja akurat kupuję loreala kosmetyki do włosów w Meijer. Żeby nie latać po sklepach możesz wejsć na stronę cvs, walgreens, targeta lub walmarta, wyszukać co potrzebujesz i sprawdzić, czy jest w lokalnym sklepie.
mola Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 A co do ziół - w lubczyk radzę zaopatrzyć się w PL. Zioła są w USA bardzo drogie, duża paczka majeranku w PL to mniej niż 5zł, tutaj ta sama ilość $8. Zresztą, po cenie lubczyku też widać. Jak już osiądziesz gdzieś na dłużej, to świetnym pomysłem jest przynajmnej balkonowy ogródek z ziołami
ilon Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 23 godziny temu, MeganMarkle napisał: Mam takie pytanie- może dziwne ale mnie dręczące - czy w stanach da sie kupić kosmetyki L'oreal ? Nie udało mi sie nigdzie tam ich znaleźć Loreal jest, ale jak bylam niemile zaskoczona, jak MaxFactora nigdzie nie umialam znalezc. Teraz to na amazonie przynajmniej idzie cos kupic, ale raczej maly wybor.
MeganMarkle Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 Dzięki dziewczyny! Dobrze wiedzieć że spokojnie kupie moje ulubione kremy gorzej z lubczykiem :/ chyba będę przemycać z polski conieco
MeganMarkle Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 23 hours ago, mola said: A co do ziół - w lubczyk radzę zaopatrzyć się w PL. Zioła są w USA bardzo drogie, duża paczka majeranku w PL to mniej niż 5zł, tutaj ta sama ilość $8. Zresztą, po cenie lubczyku też widać. Jak już osiądziesz gdzieś na dłużej, to świetnym pomysłem jest przynajmnej balkonowy ogródek z ziołami Zgadzam się co do pomysłu z ogródkiem ale niestety znam siebie i wiem że nie ma szans żebym to ogarnęła :/ juz i tak wystarczy, że w US będę musiała sie przestawić na gotowanie i jedzenie tylko w domu, a wiec trzeba będzie dużo planować, robić duże zakupy z wyprzedzeniem itp... Bo tam poprostu nie ma jak jeść zdrowo na mieście :/ nie ma opcji ze zapomnę coś wziąć do pracy i kupie sobie zdrową kanapkę czy sałatkę, a przynajmniej wybór z tego co zobaczyłam jest bardzo bardzo marny... i wszędzie w składzie cukier albo corn syrup - najgorsze zło
Jackie Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 32 minuty temu, MeganMarkle napisał: Bo tam poprostu nie ma jak jeść zdrowo na mieście :/ Pierwsze słyszę. No chyba że się mieszka na redneckowie
Jackie Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 1 godzinę temu, ilon napisał: MaxFactora nigdzie nie umialam znalezc. Max Factor wycofał się z USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.