jkb Napisano 6 Września 2018 Zgłoś Napisano 6 Września 2018 Mod edit: Post o 10% progu zostal przeniesiony do oddzielnego watku. Aby nie zasmiecac glownego watku, wszelkie posty dotyczace teorii na temat 10% progu odmow prosze dodawac tutaj:
Sara Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Polecam „Black” na Netflixie. My z mężem oglądany poraz drugi. Świetny! Na początku chciałam zrezygnować ale po drugim odcinku nie było mowy żeby się oderwać. Jeden z lepszych seriali jaki oglądaliśmy.
jkb Napisano 9 Września 2018 Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Mod edit: Jeden flame post (plus jedna odpowiedź) usunięty.
cee Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/wizy-do-usa-coraz-blizej-zniesienia/fhw7xwj?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_bi
Joanna30 Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 Już za chwileczkę, już za momencik... I tak od lat Ale kto wie. Może tym razem się uda.
cee Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 Interesowały by mnie dane dot. % odmów sierpień-wrzesień
ilon Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 5 godzin temu, Joanna30 napisał: Już za chwileczkę, już za momencik... I tak od lat Ale kto wie. Może tym razem się uda. Hah, dokladnie. Szczerze watpie, ze w tym roku sie uda.
Joanna30 Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Hah, dokladnie. Szczerze watpie, ze w tym roku sie uda. Ja właśnie dostałam wizę na 10 lat, więc przez 10 lat będzie mi do zupełnie obojętne
ilon Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Napisano 9 Października 2018 1 minutę temu, Joanna30 napisał: Ja właśnie dostałam wizę na 10 lat, więc przez 10 lat będzie mi do zupełnie obojętne Moi najblizsi czlonkowie rodziny maja na jeszcze 8 lat, wiec mi rowniez to obojetne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.