Xarthisius Napisano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2022 20 minutes ago, kalicodi said: Trochę pogooglałam dotarłam najwyżej do informacji, że jak się wpisze szkoły które nie kwalifikują się jako co najmniej secondary level to może być dykswalifikacja, To akurat jakas bzdura. Nawet jak wpiszesz od zlobka to nikt Cie za to "niezdyskwalifikuje". DS-260 to nie jest test, ktory mozna oblac (poza wpisaniem nieprawdy, badz odpowiedzia TAK na pytania typu przynaleznosc do nazistowskiej partii niemiec w 1930...) Mozesz wpisac od gimnazjum w obu przypadkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalicodi Napisano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Cześć! Bardzo dziękuję ostatnio za pomoc. Mam jeszcze takie pytanie: w formularzu DS-260 mam siebie (main applicant) i męża. Przeszłam wszystkie kroki w swoim formularzu, na końcu mam podpisać i wysłać. Jeszcze tego nie zrobiłam. Czy mam najpierw uzupełnić formularz męża i dopiero podpisać i wysłać u siebie. Czy każdą osobę podpisuje i wysyła się oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2022 5 minutes ago, kalicodi said: Czy każdą osobę podpisuje i wysyła się oddzielnie? Kazdy oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalicodi Napisano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Hejka! Jeszcze jedno. Zauważyłam, że w większości pól wprowadzany tekst zmieniany jest na uppercase (wielkie litery) jak wprowadziłam id użytkownika w youtube (ciąg liter i cyfr, duże małe itd), to zamieniło na uppercase te literki które były małe. A dla youtube robi to najwidoczniej różnicę, czy mała czy duża i jak sprawdzałam czy znajdzie usera, to takiego nie znajduje. Coś z tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2022 12 minutes ago, kalicodi said: Coś z tym robić? Nie za bardzo jest co z tym zrobic. Normalizacji pol w formularzu nie zmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTwist89 Napisano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Hej! Mam pytanie odnośnie edukacji. Ukończyłem technikum, bez matury i egzaminu zawodowego. Mam dyplom z ukończenia. W rubryce degree, diploma or certification co mam wpisać? HIGH SCHOOL DIPLOMA? Drugie pytanie odnosi się także do edukacji. Muszę podawać adres gimnazjum albo podstawówki? czy szkoła średnia wystarczy ? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whysoserious3 Napisano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2023 21 hours ago, MacTwist89 said: Hej! Mam pytanie odnośnie edukacji. Ukończyłem technikum, bez matury i egzaminu zawodowego. Mam dyplom z ukończenia. W rubryce degree, diploma or certification co mam wpisać? HIGH SCHOOL DIPLOMA? Drugie pytanie odnosi się także do edukacji. Muszę podawać adres gimnazjum albo podstawówki? czy szkoła średnia wystarczy ? Dzięki z góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traqx Napisano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia czy do ds 260 potrzebne jest zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 5 hours ago, traqx said: czy do ds 260 potrzebne jest zdjęcie? Nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabba1 Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja Czy jako adres w DS260 i jako adres do doręczenia GC mogę podać pick-up point przy granicy z USA? Byłoby to dla mnie wygodne bo zabardzo nie wiem jaki inny adres podać a po landingu i tak nie wyprowadzimy się od razu z Kanady. Byłoby wygodnie gdyby tam to doręczyli i są firmy świadczące takie usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi