Halyna Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 3 godziny temu, szaman napisał: znow próbowałem przed chwilą po 5 rano dalej nie przepuszcza Może znowu im się system wyłoży i będzie powtórka ze składania wniosków jak w zeszłym roku....
Madziulka Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Też mam problem z wysłaniem wniosku. Pierwsza strona ok - wszytko wypełniam a na kolejną stronę przejść już nie mogę :(
szaman Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 dalej problem, tym razem na operze, wie ktos o co kaman ?
Dublin Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 u mnie dziala wyslane 2 zgloszenia z chrome na win 10 bez problemu
guit Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 19 minut temu, Dublin napisał: u mnie dziala wyslane 2 zgloszenia z chrome na win 10 bez problemu Te same parametry i dalej to samo... wywala po pierwszej stronie.
Madziulka Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Ja już sama nie wiem , 2 różne komputery , 2 przeglądarki i nic. :/ Nadal ten sam problem
Madziulka Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Zainstalowałam Opere , wyłączyłam zaporę oraz antywirusa i się udało w końcu uzupełnić i wysłać Powodzenia
michal2232 Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Wyslalem zgloszenie mojej dziewczyny. Oczywiscie na koniec pokazywal sie komunikat ze nie mozna wyswietlic strony itp. Jednak najzwyczajniej w swiecie odswiezalem strone raz na 3 sekundy az w koncu zalapalo i pokazal sie napis success z numerkiem
szaman Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 teraz wypełniłem o 6 rano w trybie incognito na chrome i poszło - nie wie mczy to miało jakieś znaczenie
nomad Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 Czy ktoś z Was wie co jest do diabła z ich stroną? Od kilku lat wysyłam zgłoszenia do DV i nigdy nie było takich problemów, nawet w ostatni dzień rejestracji! Próbowałem na kilku komputerach i przeglądarkach i na żadnym nie poszło, teraz się zastanawiam czy nie wysłało kilka razy. Jak amerykanie mają problem ze stroną powinni to przedłużyć lub dać ogłoszenie. Dosłownie wczoraj straciłem już nerwy do tego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.