Lepecki Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 17 godzin temu, loyer1 napisał: A jeszcze pytanko, co z nadawanym bagażem? Jak oddam na Okęciu to odbiorę dopiero na Hawajach? Czy będę musiał odebrać w Vancouver i jeszcze raz nadać/oddać? Wszystkie 3 loty (WAW-AMS-YVR-KOA) mamy na jednej rezerwacji KLM. A lecisz ciagle tymi samymi liniami lotniczymi i masz wsysstko na jednym bilecie? Jak tak to oni powinni z automatu przerzucać bagaże a jak nie to musisz je odebrać i na nowo oddać
andyopole Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 48 minut temu, Lepecki napisał: A lecisz ciagle tymi samymi liniami lotniczymi i masz wsysstko na jednym bilecie? Jak tak to oni powinni z automatu przerzucać bagaże a jak nie to musisz je odebrać i na nowo oddać Nie znasz specyfiki odpraw emigracyjnych do USA więc nie wiesz że wcale tak nie musi być. Raczej nie wprowadzaj nikogo w błąd złymi poradami.
kzielu Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 15 godzin temu, Lepecki napisał: A lecisz ciagle tymi samymi liniami lotniczymi i masz wsysstko na jednym bilecie? Jak tak to oni powinni z automatu przerzucać bagaże a jak nie to musisz je odebrać i na nowo oddać Po raz kolejny piszesz bzdury bo tak Ci się wydaje. Przykrec trochę z tymi poradami. Każdy kto poleciał chociaż raz wie że na POE bagaże odebrać trzeba żeby przejść z nimi celników.
jkb Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 2 godziny temu, kzielu napisał: Po raz kolejny piszesz bzdury bo tak Ci się wydaje. Przykrec trochę z tymi poradami. Każdy kto poleciał chociaż raz wie że na POE bagaże odebrać trzeba żeby przejść z nimi celników. Dokladnie. Przykladowo na ORD zaraz za celnikami sa tasmy, na ktore wrzuca sie z powrotem bagaze na connecting flights.
Xarthisius Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 13 minutes ago, jkb said: Dokladnie. Przykladowo na ORD zaraz za celnikami sa tasmy, na ktore wrzuca sie z powrotem bagaze na connecting flights. Z tym ze w Vancouver jest akurat tak jak wczesniej pisali @mcpear i @pelasia https://www.aircanada.com/us/en/aco/home/fly/at-the-airport/airport-information/vancouver-Int-airport/int-us.html
andyopole Napisano 20 Października 2018 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Właśnie sobie nie mogłem przypomnieć jak jest w Vancouver BC z walizkami. Pamietam jednak ze na stanowiska odprawy do Usa idzie sie takimi labiryntami i schodami ze gdybym targal ciezkie walizki to napewno zostałoby mi to na długo w pamięci.
pelasia Napisano 21 Października 2018 Zgłoś Napisano 21 Października 2018 Godzinę temu, Xarthisius napisał: Z tym ze w Vancouver jest akurat tak jak wczesniej pisali @mcpear i @pelasia https://www.aircanada.com/us/en/aco/home/fly/at-the-airport/airport-information/vancouver-Int-airport/int-us.html Dziekuje bardzo za wyróżnienie ale ja przez Vencouver nigdy nie lecialam. Ja miałam przyjemnosc leciec przez Montreal i to do PL a nie do USA.
ilon Napisano 22 Października 2018 Zgłoś Napisano 22 Października 2018 Dnia 20.10.2018 o 19:15, jkb napisał: Dokladnie. Przykladowo na ORD zaraz za celnikami sa tasmy, na ktore wrzuca sie z powrotem bagaze na connecting flights. Tak samo na DTW. Musialam sie przejechac z torba kilka metrow zeby przerzucic z jednej tasmy na druga.
andyopole Napisano 22 Października 2018 Zgłoś Napisano 22 Października 2018 Dnia 20.10.2018 o 17:58, pelasia napisał: Dziekuje bardzo za wyróżnienie ale ja przez Vencouver nigdy nie lecialam. Ja miałam przyjemnosc leciec przez Montreal i to do PL a nie do USA. Do Polski przez caly lot bagazu sie nie widzi. Dopiero w porcie docelowym. No chyba ze gdzies po drodze walizki wetnie.
pelasia Napisano 22 Października 2018 Zgłoś Napisano 22 Października 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Do Polski przez caly lot bagazu sie nie widzi. Dopiero w porcie docelowym. No chyba ze gdzies po drodze walizki wetnie. Dokładnie , dlatego tez było moje zdziwienie gdy nam powiedziano, ze trzeba nadać ponownie. Jak widac, nawet na lotnisku jeden drugiemu zaprzecza. Pozniej sie dziwić, ze człowiek głupieje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.