Valaya Napisano 22 Października 2019 Zgłoś Napisano 22 Października 2019 12 godzin temu, Halyna napisał: Nie, pisałam już wcześniej, złożyłam w piątek przed południem, paszport był wydrukowany w poniedziałek, sms w środę, że jest gotowy do odbioru a odebrałam w czwartek. Znajoma z pracy właśnie odebrała dziś paszport a wniosek składała we wtorek. No to faktycznie super sprawa. W Łodzi albo wszyscy jeżdżą na wakacje poza strefę Schengen albo masowo emigruja, bo trzy tygodnie oczekiwania to jest mega szybko.
Halyna Napisano 22 Października 2019 Zgłoś Napisano 22 Października 2019 7 godzin temu, Valaya napisał: No to faktycznie super sprawa. W Łodzi albo wszyscy jeżdżą na wakacje poza strefę Schengen albo masowo emigruja, bo trzy tygodnie oczekiwania to jest mega szybko. Wniosek o paszport możesz złożyć w dowolnym biurze na terenie Polski.
LukeFlorida Napisano 24 Października 2019 Zgłoś Napisano 24 Października 2019 Jak wypełniam wniosek, to mogę używać polskich znaków? Już nie pamiętam. Chyba kiedyś nie można było, ale teraz trzeba podać dane jakie są dokładnie w paszporcie. A mam Łukasz. O i widzę, że nie ma już photo toola.
tomey Napisano 24 Października 2019 Zgłoś Napisano 24 Października 2019 4 godziny temu, LukeFlorida napisał: Jak wypełniam wniosek, to mogę używać polskich znaków? Już nie pamiętam. Chyba kiedyś nie można było, ale teraz trzeba podać dane jakie są dokładnie w paszporcie. A mam Łukasz. O i widzę, że nie ma już photo toola. Nie używasz polskich znaków, a link do photo toola jest w instrukcji.
Damianq Napisano 26 Października 2019 Zgłoś Napisano 26 Października 2019 Czy wymóg paszportu dotyczy wszystkich wpisywanych do wniosku czy tylko głównego aplikanta? Z żona mamy ważne paszporty ale urodził nam się dzidziuś i nie wiem czy się wyrobie żeby wyrobić mu paszport do 5 listopada ;/
Robson! Napisano 26 Października 2019 Zgłoś Napisano 26 Października 2019 Photo tool z instrukcji coś nie działa.. otwieram go w IE i nie wczytuje mi zdjęcia.. hm. Niby fotka zrobiona u fotografa tylko była 900x900 poprawiłem sam na 600x600, wszystko jak trzeba tylko na necie jak sprawdzam na szybko to mi piszę że głowa zajmuje więcej niż 69% ale to chyba jakiś fejk
czempislaw Napisano 26 Października 2019 Zgłoś Napisano 26 Października 2019 3 godziny temu, Robson! napisał: Photo tool z instrukcji coś nie działa.. otwieram go w IE i nie wczytuje mi zdjęcia.. hm. Niby fotka zrobiona u fotografa tylko była 900x900 poprawiłem sam na 600x600, wszystko jak trzeba tylko na necie jak sprawdzam na szybko to mi piszę że głowa zajmuje więcej niż 69% ale to chyba jakiś fejk również mi nie działa Photo tool....
Damianq Napisano 26 Października 2019 Zgłoś Napisano 26 Października 2019 14 godzin temu, Damianq napisał: Czy wymóg paszportu dotyczy wszystkich wpisywanych do wniosku czy tylko głównego aplikanta? Z żona mamy ważne paszporty ale urodził nam się dzidziuś i nie wiem czy się wyrobie żeby wyrobić mu paszport do 5 listopada ;/ Doczytałem w instrukcji że tylko główny aplikant
ditter Napisano 27 Października 2019 Zgłoś Napisano 27 Października 2019 Dnia 22.10.2019 o 08:29, Valaya napisał: No to faktycznie super sprawa. W Łodzi albo wszyscy jeżdżą na wakacje poza strefę Schengen albo masowo emigruja, bo trzy tygodnie oczekiwania to jest mega szybko. Najpewniej ta druga przyczyna
Valaya Napisano 27 Października 2019 Zgłoś Napisano 27 Października 2019 http://britsimonsays.com/how-to-handle-new-healthcare-requirement-for-the-interview/ Co sądzicie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.