Halyna Napisano 27 Października 2019 Zgłoś Napisano 27 Października 2019 Godzinę temu, motorolnik napisał: Skoro temat zeszedł na ubezpieczenia zdrowotne, mam bardziej szczegółowe pytanie. Zadać je tutaj czy sugerujecie inny wątek? Załóż może nowy wątek dotyczący ubezpieczenia, a któryś @Admin mógłby może przesunąć tam nasze wypowiedzi dotyczące przedmiotowego zagadnienia? Temat będzie żył ciągle a ten wątek przeminie w końcu jak wszystkie dotyczące określonej edycji loterii.
spajnej Napisano 29 Października 2019 Zgłoś Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie poszło bezproblemowo. Pytanie hipotetyczne - jednym z dokumentów ktore trzeba zgromadzic po ewentualnym wylosowaniu jest odpis stanu cywilnego - czy dla rozwodnika wystarczy zaswiadczenie z urzedu stanu cywilnego czy caly odpis wyroku sądowego musi być ? Powodzenia dla wszystkich startujacych !
motorolnik Napisano 29 Października 2019 Zgłoś Napisano 29 Października 2019 Dnia 27.10.2019 o 22:53, Halyna napisał: Załóż może nowy wątek dotyczący ubezpieczenia, a któryś @Admin mógłby może przesunąć tam nasze wypowiedzi dotyczące przedmiotowego zagadnienia? Temat będzie żył ciągle a ten wątek przeminie w końcu jak wszystkie dotyczące określonej edycji loterii. Zapraszam, tutaj zadałem pytanie:
Robert1992 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 Witam. ja mam problem z wysłaniem zgłoszenia na loterie (wniosek uzupełniony) próbowałem z mozilli oraz opery i za kazdym razem wyskakuje komunikat że połączenie zostało przerwane
Valaya Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 10 minut temu, Robert1992 napisał: Witam. ja mam problem z wysłaniem zgłoszenia na loterie (wniosek uzupełniony) próbowałem z mozilli oraz opery i za kazdym razem wyskakuje komunikat że połączenie zostało przerwane stary dobry IE polecam (niestety), u mnie tylko na tym zadzialalo
bq11 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 21 minut temu, Robert1992 napisał: Witam. ja mam problem z wysłaniem zgłoszenia na loterie (wniosek uzupełniony) próbowałem z mozilli oraz opery i za kazdym razem wyskakuje komunikat że połączenie zostało przerwane U mnie podobnie od rana. Próbowałem na IE i Chrome. Czekam do jutra
elwira123 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 mam pytanie... pty składaniu wniosku caly czas i na wszystkich urządzeiach ponawia się komunikat o błędzie... czy jest mimio wszystko szansa ze w koncu ten wniosek 'zaskoczy'? Trochę jestem już sfrustrowana .... eh
bq11 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 5 minut temu, elwira123 napisał: mam pytanie... pty składaniu wniosku caly czas i na wszystkich urządzeiach ponawia się komunikat o błędzie... czy jest mimio wszystko szansa ze w koncu ten wniosek 'zaskoczy'? Trochę jestem już sfrustrowana .... eh Czy zoskoczy ?! Tego pewnie nie wiedzą nawet najstarsi górale Kiedyś zgłoszenia do loterii były wydłużone w czasie bo była jakaś awaria... Nie pamietam niestety dokładnie. Spokojnie, będzie dobrze. Spróbuj w nocy
elwira123 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 2 minutes ago, bq11 said: Czy zoskoczy ?! Tego pewnie nie wiedzą nawet najstarsi górale Kiedyś zgłoszenia do loterii były wydłużone w czasie bo była jakaś awaria... Nie pamietam niestety dokładnie. Spokojnie, będzie dobrze. Spróbuj w nocy Dziękuje ... spróbuje
che Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 Mi teraz przeszło na Firefoxie. Na IE i Chromie miałem błędy po pierwszej stronie formularza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.