Anaa Napisano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2020 Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe.
andyopole Napisano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2020 W tym kraju ważniejsze jest to co umiesz a nie papierek. Mówię o takich zajęciach które wymienilas, rzecz jasna. edit: o takim drobiazgu jak pozwolenie na legalna pracę nie wspomnę, to każdy wie.
katlia Napisano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2020 Jezeli jestes tu legalnie, dostaniesz prace... akurat wiele restauracji NIE zatrudnia kelnerow bez experience -- wtedy jezeli w ogole to pracujesz jako hostess -- ale jak juz zdobedziesz jakies znaczace sie tu reference, problemu nie bedzie.
ilya_ Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2020 10 godzin temu, Anaa napisał: Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe. jak napisal @andyopole ameryka kocha ludzi ciezko pracujacych. Mozesz miec dyplom niewiadomo czego, ale jezeli masz 2 lewe rece do pracy - to w usa nie masz czego szukac.
karolamo Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2020 Dnia 23.01.2020 o 12:03, Anaa napisał: Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe. Oczywiście! Tylko musisz mieć pozwolenie na pracę.
ilya_ Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2020 2 godziny temu, karolamo napisał: Oczywiście! Tylko musisz mieć pozwolenie na pracę. wszystko to głupie pozwolenie blokuje. w usa to i nawet bez podstawowej szkoły prace dostanie. jako imigrant ? panie ! pracowitość, haj hał ju i do przodu !
KrysiaK Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2020 Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers
Jackie Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2020 34 minuty temu, KrysiaK napisał: Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers Dobre
ilya_ Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2020 2 godziny temu, KrysiaK napisał: Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers 2 godziny temu, Jackie napisał: Dobre chyba aplikuje na tego physical scientist 150 000 / year start
KrysiaK Napisano 13 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2020 Wyobraz sobie ile bedziesz mial jak beda odsylac Cie na emeryture . Dla zainteresowanych, proces rekrutacyjny trwa rok oraz wymagana jest znajomosc rosyjskiego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.