Anaa Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 (edited) W tym kraju ważniejsze jest to co umiesz a nie papierek. Mówię o takich zajęciach które wymienilas, rzecz jasna. edit: o takim drobiazgu jak pozwolenie na legalna pracę nie wspomnę, to każdy wie. Edited January 23, 2020 by andyopole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Jezeli jestes tu legalnie, dostaniesz prace... akurat wiele restauracji NIE zatrudnia kelnerow bez experience -- wtedy jezeli w ogole to pracujesz jako hostess -- ale jak juz zdobedziesz jakies znaczace sie tu reference, problemu nie bedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 10 godzin temu, Anaa napisał: Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe. jak napisal @andyopole ameryka kocha ludzi ciezko pracujacych. Mozesz miec dyplom niewiadomo czego, ale jezeli masz 2 lewe rece do pracy - to w usa nie masz czego szukac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolamo Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 Dnia 23.01.2020 o 12:03, Anaa napisał: Wien , że taki tematemat już był ale chcę sprecyzować pytanie. Czy dostanę pracę u usa bez ukończenia studiów tylko z samą maturą? Chodzi mi pracę typu kelner czy praca na produkcij. Po prostu chodzi o pracę fizyczne a nie biurowe. Oczywiście! Tylko musisz mieć pozwolenie na pracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 2 godziny temu, karolamo napisał: Oczywiście! Tylko musisz mieć pozwolenie na pracę. wszystko to głupie pozwolenie blokuje. w usa to i nawet bez podstawowej szkoły prace dostanie. jako imigrant ? panie ! pracowitość, haj hał ju i do przodu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrysiaK Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 34 minuty temu, KrysiaK napisał: Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers Dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 2 godziny temu, KrysiaK napisał: Tu potrzebne jest wyksztlcenie i jakies doswiadczenie,aleprobowac zawsze warto https://www.nasa.gov/careers 2 godziny temu, Jackie napisał: Dobre chyba aplikuje na tego physical scientist 150 000 / year start Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrysiaK Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Wyobraz sobie ile bedziesz mial jak beda odsylac Cie na emeryture . Dla zainteresowanych, proces rekrutacyjny trwa rok oraz wymagana jest znajomosc rosyjskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts