andyopole Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 9 minut temu, Xarthisius napisał: You're welcome! Zarzekalem sie, ze nie bede glosowal, ale tez wypelnilem formularz i czekam na pakiet. Byłbym zapomniał! W czasie pracy przesłałem linki do konsulatu w LA komu się da, a w domu, najadłszy się, a o rejestracji zapomniawszy. Już idę do sejfu po paszport.
andyopole Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 Qrna! Juz PiSiory hakują. System nie przyjmuje mojego PESEL. Wpisuje numer a gdy przechodzę do następnej rubryki, PESEL z okienka znika. Spróbuję później, może cały West Coast się rzucił do rejestracji.
mcpear Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 Zmień przeglądarkę na inną - ja w Firefox bez problemu zarejestrowałem całą rodzinę. W sumie przez zmiany w kodeksach wyborczych PAD będzie miał w obu rundach 4 głosy więcej przeciw sobie. Gdyby nie korespondencyjne byśmy pewnie nie uczestniczyli.
Robert1992 Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 6 godzin temu, andyopole napisał: Qrna! Juz PiSiory hakują. System nie przyjmuje mojego PESEL. Wpisuje numer a gdy przechodzę do następnej rubryki, PESEL z okienka znika. Spróbuję później, może cały West Coast się rzucił do rejestracji. A może to platfusiaki hakują?
andyopole Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 6 godzin temu, Robert1992 napisał: A może to platfusiaki hakują? Chyba jednak hak zdjety. Dzis rano sie zarejestrowalem, w pracy. Na starym, poczciwym IE. Ciekawe kiedy pakiet przyjdzie?
Xarthisius Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 Juz dostalem 16 maili, ze moj wniosek o dopisaniu do spisu zostal zaakceptowany. To chyba znak, ze bardzo powaznie podchodza do mojego zgloszenia. Ciekawe czy kart do glosowania tez dostane tyle
andyopole Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 16 minut temu, Xarthisius napisał: Juz dostalem 16 maili, ze moj wniosek o dopisaniu do spisu zostal zaakceptowany. To chyba znak, ze bardzo powaznie podchodza do mojego zgloszenia. Ciekawe czy kart do glosowania tez dostane tyle Tzn ze jestes traktowany wyjatkowo powaznie, odpal troche tych kart w razie cus, moze Adriana wspomoge? Mnie potraktowano jeszcze powazniej, wczoraj sam pan konsul z LAX byl uprzejmy do mnie zadzwonic.
kzielu Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 29 minut temu, Xarthisius napisał: Juz dostalem 16 maili, ze moj wniosek o dopisaniu do spisu zostal zaakceptowany. To chyba znak, ze bardzo powaznie podchodza do mojego zgloszenia. Ciekawe czy kart do glosowania tez dostane tyle Ja tylko 8. Czy to znaczy ze cos jest nie tak jezeli ja dostalem 8 a Ty 16 ? ;-)
Xarthisius Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 2 minutes ago, kzielu said: Ja tylko 8. Czy to znaczy ze cos jest nie tak jezeli ja dostalem 8 a Ty 16 ? ;-) Na wszelki wypadek zadzwonilbym do konsulatu i upomnial sie o reszte ;-)
andyopole Napisano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2020 1 minutę temu, kzielu napisał: Ja tylko 8. Czy to znaczy ze cos jest nie tak jezeli ja dostalem 8 a Ty 16 ? ;-) Polowe musisz odstapic zwolennikom Adriana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.