lukasz007 Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 Czekamy na pierwszego szczęśliwca, który dostanie termin wizyty w ambasadzie. Ale wcześniej jeszcze czekamy na stanowisko ambasady. Żeby nam tylko nie wyskoczyli z czymś Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
lukasz007 Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Ciekawostka z dziś. Odpowiedz na zapytanie obywatela Białorusi. Są świadomi zmian hehe Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
lukasz007 Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Szwecja zaktualizowała dziś swoja stronę niestety tak ,,The Immigrant Visa Unit is currently not processing other family-based, employment-based, or diversity visa applications. We encourage all applicants to monitor our website for updates on availability of visa services.'' podejrzewam że nasi tak zrobią.. https://se.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
mmas Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Mam niski numer wylosowany (<500) i przed chwilą dostałem powiadomienie o zmianie statusu, nic jednak na moim koncie się nie zmieniło. Czy na koncie, gdzie była informacja o wylosowaniu powinna pojawić się informacja o terminie rozmowy w ambasadzie?
mmas Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Follow up: już się zaktualizowało i mam zaproszenie do ambasady
stalindg2 Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Gratulacje, mam nadzieje że Warszawa żwawo będzie działać
jullav Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Follow up: już się zaktualizowało i mam zaproszenie do ambasadyNa maj ?
missdiw@o2.pl Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 Ja też już mam zaproszenie na maj numer 13xx
PHU_MONO Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2021 33 minuty temu, missdiw@o2.pl napisał: Ja też już mam zaproszenie na maj numer 13xx 2 godziny temu, mmas napisał: Dziękuję. Tak, zaproszenie jest na maj. Jak już będziecie po rozmowach to proszę się pochwalić Ja mam 46xx więc pewnie wizyta będzie coś koło lipca/sierpnia - byleby do 30 września Trzymam kciuki za Was!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.